Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Volt már egyéjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már egyéjszakás kalandotok? Ha igen, megbántátok?

Figyelt kérdés

2016. máj. 28. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Egy barátom volt eddig, azóta csak egyéjszakás "kalandjaim" voltak. Megvan a maga szépsége, voltak olyanok, amelyek tényleg csodásak voltak, és egy pillanatra sem bántam meg, vagy éreztem kellemetlenül magam miattuk. Volt olyan is, amit irtózatosan megbántam, nem is gondolok rá, mert kínos. A lényeg, hogy semmi jó nem sül ki abból, ha túl részeg az ember lánya... Sokkal jobb volt olyanokkal szexelni, akikkel ismertük egymást, valahogy jobban egymásra lehet úgy hangolódni szerintem.

Sajnos hajlamos vagyok/voltam elítélni olyan lányokat, akik fűvel-fával lefekszenek, de ha jobban belegondolok, tuti a féltékenység teszi... Szóval lányok, semmiképp ne érezzétek rosszul magatokat, a szex egy alapvető emberi szükséglet! Néha muszáj könnyíteni magunkon, senkinek semmi köze hozzá. Nem kell vele foglalkozni, ha megszólnak miatta, az esetek többségében biztosan a féltékenység áll. Persze, azért igyekezzünk nem átesni a ló túloldalára:)

19/L

2016. máj. 28. 23:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Éljen a morális relativizmus! Éljen Marx!
2016. máj. 28. 23:32
 13/15 anonim ***** válasza:

"Szóval lányok, semmiképp ne érezzétek rosszul magatokat, a szex egy alapvető emberi szükséglet! Néha muszáj könnyíteni magunkon, senkinek semmi köze hozzá."

Innen megmondom, hogy fiú vagy. Azt hiszed, hogy most Magyarország lánynépessége ringyó üzemmódba kapcsol és holnaptól könnyebb lesz csajt szerezned és elvesztened a szüzességed te nyomorék?

2016. máj. 29. 00:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Az utolsohoz csatlakoznek!

Eleg atlatszoak itt nehanyan.

2016. máj. 29. 01:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Volt,nem bántam meg. 21/l
2016. máj. 29. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!