Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány egyéjszakás kalandod volt már? Hány éves vagy? Hogyan történt?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 22:34
2/16 anonim válasza:
Még randim sem volt, nemhogy egyéjszakás kalandom, hiszen alacsony vagyok és ocsmány.
29F
3/16 anonim válasza:
Te alacsony és ocsmány, a helyett, hogy egész nap itt lógsz, miért nem mégy el egy randira? Persze rosszul sülhet el, de hát a másik fél baja.
4/16 anonim válasza:
Egy, épp egy rossz időszakom volt csajokkal, mikor egy 30-as, hihetetlenül szép leányzó oda nem táncolt hozzám egy szórakozóhelyen, smároltunk, kihívott a hely elé, belehuppant az ölembe és közölte szándékait és hogy milyen közel lakik. Semmi extra, de az egómnak jót tett :)
5/16 anonim válasza:
3: Nem írom le elégszer, vagy csak te nem figyelsz. Nagyon sokszor odaírom a válaszaimhoz, hogy 1 randira sem jön el velem egy lány sem. Tehát miért nem megyek randira? Mert hiába próbálkozok a lányok azonnal elutasítanak, és még véletlenül sem jönnének el velem sehova! A rekordom kb. 2 perc, amit beszélt velem egy lány, de azt is csak azért, mert szegény elég lassan fogta fel, hogy én meg akarom őt ismerni. A külsőm miatt soha nem lehet senkim.
6/16 anonim válasza:
Egy sem, és nem is nagyon igénylem. 23/n
7/16 anonim válasza:
#5: jajjmár, legyél kicsit kreatív, és verd át őket találkozás előtt, hogy eljöjjenek. :D
9/16 anonim válasza:
Nekem sem volt még egy sem. Randi már volt, de csak randik. Általában mindig azt kapom meg, hogy nem vagyok elég idős hozzájuk (27 vagyok, 21-27 évesekkel próbálkoztam többnyire), és hát még busszal/mertóval is kellett (már szerencsére van autóm) hazamenniük a randiról, ez nagyon nem jó pont.
10/16 anonim válasza:
Egy volt,mikor 14 voltam:) majdnem 15..
Most 16 vagyok..
Feljott nalam,anyuek pedig ket szobaval odebb aludtak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!