Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány egyéjszakás kalandod volt már? Hány éves vagy? Hogyan történt?
6, abból 2-vel volt duplázás.
Nincs kedvem leírni, hogy történt...
23/F
37 meg egynéhány akire már nem emlékszem. Nem feltétlen az én hibám. Soha nem úgy álltam hozzá. Csupán, ha valaki szimpatikus volt és úgy alakultak a dolgok vagy én nála, vagy ő nálam akkor mit szórakozzak dedós dolgokkal? Neki férfi kellett, megkapta. Arról már nem én tehetek, hogy másnap bejelentik, hogy foglaltak, vagy csak nekik így volt jó egy éjszakára. Azóta annyi változott, hogy már nem vagyok naiv és ha ilyennel hoz össze a sors akkor elzavarom nem túl szépen anyjába. Soha nem lehet különben tudni, hogy mi lesz belőle. Lehet elsőre valaki ribinek tűnik, viszont hagyod kibontakozni megismered és egy kis házi tündér lesz belőle. Ezért is voltam naiv és mentem bele mindbe. Ha meg az utóbbi derül ki és később jó kapcsolat lesz belőle és tündéri lesz a leányzó akkor múlott volna azon, hogy akkor randi után felhívott és ovis módjára nem mertem magam maximálisan odarakni? 37-ből akikre úgy ahogy emlékszem akadt azért 3-4 értelmes nő, a többi így esett az eset. Nem az én szegénységi bizonyítványom, ugyanis soha nem mentem még úgy oda nőhöz konkrétan, hogy ez lett volna a szándékom.
29f
Ide is leírom, amit egy hasonló kérdésnél. Volt pár, de egy egyalkamlas dugásra én nem sűrűn pazaroltam egy egész éjszakát.
Akivel csak kefélni ugrottunk össze, azt utána nem viseltem el magam mellett, irritált a jelenléte, és az akció után azon voltam, mielőbb szabadulni a közeléből.
Ìgy ezek 1-2-3 órás dolgok voltak max.
kb 15 volt. melyiket meséljem el?
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!