Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar itt olyan aki talalt maganak partnert barmilyen alkalomra? Randi/egyejszakas/szerelem/
Tenyleg kivancsi vagyok, hogy itt van e barki akivel ilyen tortent. Teljesen normalisan kerdezem nem tarskereses szempontjabol. Mert rengeteget latok partner kereso kommenteket vagy kerdeseket.
Hogy van e barmilyen lany aki ugy volt, hogy huu ez szimpi pali ebbol a valaszbol/kerdesbol irok neki egy privatot aztan lesz ami lesz.
Fura de ma ez a 4. ilyen kérdés :)
A korábbiaknál is látszik, hogy van ilyen.
Jómagam is. Nyár óta válaszolgatok itt, azóta tavaly 2 lánnyal jöttem össze kifejezettem szex céljából. Még utaztam is értük :P :)
Most pedig egy komolyabb dolog van kialakulóban. illetve már nem itt beszélgetünk, nyilván kinőtte magát a gyakori kereteiből. Már fél éve lassan. Nagy a távolság, de hamarosan összefutunk. :)
Alkalmi. Itt konnyu osszeszedni ferfiakat, akik kanosak.
23L
6-os vagy 24/F
ja és érdekesség, hogy mind a három lány esetében ők voltak a kezdeményezők :) De lehet, hogy pont az a titok nyitja, hogy én sosem írtam kommentbe, hogy "írjatok csajok" vagy hasonlók. Válaszolok rendesen, korrekt módon és néha rám írnak lányok, nők, 15-től 45 ig, hogy rendes srácnak tűnök, köszönik h melléjük álltam vagy bármi hasonló. ÉS akkor kialakul egy beszélgetés... ugyan úgy mint bármely más oldalon. :)
En is kanos ferfi vagyok ismerkednek
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!