Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékonyabb lányoknak is bejöhet egy olyan fiú akin van egy kis túlsúly és macis külselyű, de nem túl kövér, mint ezen a képen?
2016. máj. 26. 19:37
11/14 anonim válasza:
Ez a pasi nagyon jól néz ki,de általánosságban a macis pasik nem jönnek be.Inkább az izmosak,de azok közül sem a szekrény méretűek,hanem a szálkásak:D
20L
12/14 anonim válasza:
Én is vékony vagyok genetikából adódóan, de soha nem jöttek be a vékony pasik, az izmost nézni volt csak jó, de hosszú távon kell egy kis párna ;)
20/l
13/14 anonim válasza:
De édes a srác a képen:) Viszont a testalkata nem nagyon látszik:D Nekem mondjuk csak a sportos test tetszik, viszont ha az arca nagyon megfog a fiúnak akkor lehet nem érdekelne hogy nem izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!