Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket izgatna egy macis srác? Miért? : )
A nagxon macist nem szeretem:(
Az jon be aki az atlagnal ducibb de meg egeszsegesen!! Szoval nincs hordo hasa. Imadom hogy mikor atolelem az egesz karommal erzem ot nem csak a fel karommal mert deszka a pasi. (mielott valaki beszolna hogx biztos duvi vagyok, nem nem vagyok az, atlag vagyok)
Jelenlegi parom is ilyen amilyent leirtam. Imadom ot.
Na, végre, hogy ilyen véleményeket is olvasok... Örülök nagyon. :) Engem is a vékonyság zavar leginkább. Persze a túlsúly se jön be, de a néhány kilo plusz nekem kifejezetten szexi. Pláne ha még testszőr is van... :) És a pocak... Nagyon izgató tud lenni szerintem. Kár, hogy ilyen srácot még nem sikerült találnom eddig.
25/F
Akik macisok, tehát nem dagadtak, mert az más kategória, azok izgatóak.. Pl ő simán erőszakolhatna :D
8-as
De ő az izmai miatt nagy darab nem azért mert zsírból van több..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!