Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek lányos egy kicsit ez a srác (Hunter Parrish)?
2016. márc. 10. 20:32
1/8 anonim válasza:
Az arcuk, nem lányos, csak teljesen látszik, hogy a szemökdökben bele van avatkozva, és hajlik a ferdehajlamúakra!!!!
4/8 anonim válasza:
Kicsit beszivott van, de egyáltalán nem lányos az arca.
5/8 anonim válasza:
Szerintem sem... inkàbb ténleg olyan az arcuk mint aki keveset aludt csak mégis minden happi nek kelk hogy tünnyön... : )
6/8 anonim válasza:
JÉZUS.
Ha valaki szedi/szedeti a szemöldökét,akkor az már automatikusan biszex vagy meleg? Jézuuuus.
Sok heteró ismerősöm szedi a szemöldökét,de soha nem feküdnének,vagy csinálnak akármit is férfival :D Hülyeséég.
8/8 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem lányos, helyes északi beütésű pasi, jó színész amúgy, kedveltem a Weeds-ben, csöppet sincs feminim beütése :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!