Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás szex tilos a nőknek! Mit gondoltok a Lakat-Kulcs hasonlatról?
"Ha egy kulcs minden lakatot kinyit, az egy jó kulcs. Ha viszont egy lakatot minden kulcs nyit, az egy nem jó lakat."
Ez magyarázza a legjobban a férfiak és nők szexkapcsolatait, ugyanis a nőknél sokkal jobban elítélik és lenézik az egyéjszakás szexet, míg a férfiaknál ez dicsőség, illetve nem gond.
De ez azért is van így mert egy nő (akárhogy is néz ki) bármikor talál férfit szexre, viszont egy férfinak nehezebb feladat.
Én egyet értek a fenti állitással, mert szerintem egy nő annál értékesebb minél nehezebb megszerezni. Ti mit gondoltok erről?
Nő vagyok, 21éves
Ami szerintem lényeges különbség férfi és nő alkalmi szimpátián alapuló szexuális lehetőségei között, hogy erre férfi csak szintje alatti nőket kap (ha nem is külsőben, de belső értékekben mindenképpen), nő viszont pont erre kaphatja a hozzá mérten legjobb minőségű férfipéldányokat (olyanoknak is bőven jó lehet szexre, akik már nyíltan kapcsolatra nem vállalnák fel).
Ezt mi férfiak irigyeljük tőlük, ezért úgy kell szocializálnunk társadalmunkban a nőket, hogy az alkalmi kapcsolatokat erkölcstelenségnek érezzék, és bűntudatuk legyen miatta.
Éljél csak senki nem mondta hogy ne tedd, már ha neked ez az élet hogy faszról faszra.
Nem zavar hogy ilyen életet élsz téged kellene zavarjon meg a jövőbeli párodat aki komolyan gondolná veled de nem fogja hisz aki előtte ezt csinálta nem lesz képes a hűségre hisz : "fallta fiúkat"
Nem ismertem anyukádat, de abban biztos lehetsz ha ezt látnà Ő is azt gondolná hogy Ez hatalmas nagy szégyen :)
A te korodban még én is így gondolkodtam mint te.
Megvoltak a szent dogmák, amikben felnőttem és hittem, hogy egy tiszta értékes utat mutatnak nekem...
Csak az a gond, hogy ahogy haladtunk előre az élet ösvényén, úgy jöttek a gubancok. És azon kaptam magam, hogy választás előtt állok: vagy megtartom a szent dogmákat, vagy barátok nélkül maradok. Így meg kellett tanulnom első sorban megbocsátani, sokszor a legjobb barátaimnak és átértékelni a világlátásomat. A fekete fehérbe színeket keverni.
A szex téma sem olyan együgyűen egyszerű kérdés, mint ahogy a kulcs-lakat hasonlat felvázolja. Attól, hogy te meg én akár apácazárdába is tudnánk vonulni nagy begykesen, ha arról lenne szó, az közel sem jelenti azt, hogy minden nőnek hasonló a vérmérséklete. Vannak olyan nők akik a szexet úgy kezelik mint a férfiak. Nem kell hozzá élvezet, csak az, hogy megkívánja. Esetleg pont lelki sérüléseik elfedésére használják a szexet.
Nem vagyunk egyformák, és az, hogy ki milyen indíttatásból és hogy szexel, szerintem ahhoz senkinek semmi köze. És ha valaki ezen csámcsog vagy ítélkezik az szíve joga. De az életem speciel túl rövid ahhoz, hogy társadalmi dogmákkal határolja körbe. És egy csomó nagyszerű embertől meg is fosztanám magam, ha a szexualitása alapján ítélném meg.
K-U-R-V-A-NAGY ZAVAROK A FEJEKBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!! szerintem ez az egésze 1 marhaság!!! A nők java része annyira érdekes hogy inkább otthon masztizik mint pasizzon? Mert hát Magyarországon 3x anyi lány van mint pasi,és a pasik fele még is parlagon van.Hát ennyire érdekesek a lányok? Ha most azt mondanám hogy szexeljünk,és te kitartanád magad,1 csöppet sem lennél érdekesebb max azt gondolnám,na 1 tupikus nő. Szerinted ezzel az elgondolással egyedül vagyok? Miért van az hogy a randioldalak tömve vannak jobbnál jobb kinézetű lányokkal,akik szinglik? Mert annyira érdekesek,mert kitartják magukat? A pasik a könnyebben megkapható nőt válasszák,ez mindig is így volt és így is lessz,és aki kitartja magát,vagy lesz olyan hülye aki papucsként jó pofizik,vagy a lány vastagon masztizhat,lesbulhat. Az állításod azért igaz mert a lányok többsége kitartja magát,és így 1 pasinak összejönni,vagy csak lefeküdni 1 szép lánnyal igen is dicsőség. 1 lánynak viszont miért lenne az hisz ha kirak 1 képet a fenekéről 300-an akarják megdugni fél óra alatt,ebben mi a dicsőség? Csak az lehet dicsőség amiért harcolni kell hogy az ember elérje,és megszerezze. A lányok többsége hol harcolnak a pasikért? Akkor miért is lenne dicsőség? Ám a poén még csak most jön!!!! Mind a 2 fél:A nők,és a pasik java is lényegében ugyan azt akarják némi eltéréssel,még is a nők mit tesznek ezért? Szerintem azért jó pofizni,hazudgálni,és bármit mondani 1 lánynak hogy ,megkaphassuk férfiként a szánalom legteteje. 1. Ugyan azt akarjátok alap esetben mint mi,miért is kellene nekünk bármit is bizonyítani 1 nőnek,hogyha a nő nem bizonyít? Másrészt,azért bizonyítsak 1 nőnek hogy utána boldoggá tehessem? Nem vagyok önző,de akkor mikor jövök én? Ez nem kicsit ellent mondásos?
"Amugy lehet lenezzni, megvettni, elitelni,"
Oké, te mondtad, én megteszem. Nem az életed, a helyesírásod miatt.
Amúgy ezt a kérdést szigorúan 30 év korhatárhoz kötném. Addig ugyanis mindenki idealista, mindenki "gerinces", mindenki csak feketét/fehéret lát. Sajnos azonban ez a témakör kifejezetten a tiniket, illetve a fiatal felnőtteket izgatja. "Osztyák isa zészt" rendületlenül, így aztán szinte állandóan a "vak vezet világtalant" esetével állunk szemben.
De ha má' itt "tőttöma zidőt", engedtessék meg, hogy 57 éves "vén fsz" létemre én is elmondjam a véleményemet, amit aztán a mindentudó ifjúság szokás szerint a sárga földig lepontoz majd.
Ami fent idézett "aranyköpést" illeti, talán más megvilágításban jobban észlelhető a különbség férfi és nő között. Képzeljük el, mikor az apukák beszélgetnek. Az egyik büszkén veri a mellét, hogy az ő fia már az egész lakótelepen végigment. A másik mélyen hallgat, mert ugyebár az mégsem dicsekvésre méltó, hogy az ő lányán is végigment az egész lakótelep. Ennek a különbségnek főleg evolúciós okai vannak, de az most messzire vinne, ha belemennénk. Jobbára 10-es versenyző (szintúgy 0%-ra értékelt) véleményét osztom, annyival kiegészítve, hogy a hódítás évmilliók óta a férfi dolga. Ha jól teszi a dolgát, célba ér. Ez dicsőség. Az élet legnagyobb vizsgáján ért el kitűnő eredményt, és ha mások kiakaszthatják a falra a sokszor semmit sem érő diplomájukat, akkor ő ezerszer büszkébb lehetne a sikerére. A nő dolga ebben az esetben a választás. Ő dönti el ugyanis, hogy a 100 versenyzőből melyik fiú érhet célba, és melyik viseli majd a "futottak még" címet. Az a nő, akinél sokan érnek célba, nem jól teszi a dolgát. Vagy simán csak igénytelen, vagy nincs tisztában azzal, hogy mely férfiúi értékek predesztinálják az illető hímet a génjei továbbjuttatására. Egyik, sem, másik sem jó.
Szabad hőbörögni, hogy nem vagyunk állatok, és szabad berzenkedni az evolúciós törvények ellen, de tetszik, nem tetszik, azok ránk ugyanúgy érvényesek, mint teszem azt, a pireneusi kőszáli kecskékre.
Innen nézve aztán az egyéjszakás kaland is más megvilágításba kerül. Mi férfiak sem vagyunk ugyanis egyformák, és nem vagyunk mindenkire egyforma hatással. Lehetünk akármekkora kanegerek, nem tudunk minden csajt egyformán az ujjunk köré csavarni. Minden nő egy új vizsga, és minden vizsgánál másik kérdéssort kapunk. Puskázni, a szomszédról lesni nem lehet. Csak magunkra számíthatunk. Nekünk magunknak kell helytállni, ha aznap estére nem bránertutujgatást terveztünk be. A nő, mint afféle vizsgabiztos, eldönti, hogy mennyire meggyőzően szerepeltünk nála. Ha teljesen elvettük az eszét, és tocsog a bugyi, akkor jó munkát végeztünk. Ha nem,akkor van még mit tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!