Keresztények: tilos e a nőknek a maszturbálás?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 15:22
1/19 anonim válasza:
Nem hiszem, h erre kitér a vallás.
2/19 anonim válasza:
igen mert isten olyan mérges lesz hogy megbasz aztán megszülöd a egyszülött fiút
3/19 anonim válasza:
Igen, az. Barátnőm katolikus iskolába jár és ott egyszer beszéltek Nekik erről, hogy mekkora bűn. Tehát igen, bűn...
4/19 anonim válasza:
Bocs, ha provokatívnak tűnök, de.... hogy lehet egy kamasz gyereknek azt mondani, hogy az önkielégítés bűn? Uhhh.... O_o basszus....
5/19 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ez így nincs benne a Bibliában. (keresztény vagyok)
6/19 anonim válasza:
Benne van az Ószövetségben... Leviták könyvében...jó kis olvasmány...ilyen törvények vannak benne. Ajánlom mindenki figyelmébe...
9/19 anonim válasza:
A maszturbálás nem bűn, bűnös az, aki azt annak tartja.
10/19 Szesze válasza:
Ne paráználkodj!>>>Ami annyit jelent, hogy ne csinálj olyan szexuális téren ami árt neked. Ergo a maszturbálás nem árt, nem hiszem, hogy tilos lenne.
Viszont egyszer hallottam egy baptista imaórán, hogy nagy bűn mert semmi érzelmi alapja nincs. Azaz tilos.
De kedves kérdező nem gondolod, hogy ha a nőknek tilos lenne, akkor a férfiaknak is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!