Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás szex tilos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás szex tilos a nőknek! Mit gondoltok a Lakat-Kulcs hasonlatról?

Figyelt kérdés

"Ha egy kulcs minden lakatot kinyit, az egy jó kulcs. Ha viszont egy lakatot minden kulcs nyit, az egy nem jó lakat."

Ez magyarázza a legjobban a férfiak és nők szexkapcsolatait, ugyanis a nőknél sokkal jobban elítélik és lenézik az egyéjszakás szexet, míg a férfiaknál ez dicsőség, illetve nem gond.

De ez azért is van így mert egy nő (akárhogy is néz ki) bármikor talál férfit szexre, viszont egy férfinak nehezebb feladat.

Én egyet értek a fenti állitással, mert szerintem egy nő annál értékesebb minél nehezebb megszerezni. Ti mit gondoltok erről?

Nő vagyok, 21éves

2016. máj. 26. 13:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

Ezeket a szabályokat a nők hozták.

Nem szeretik azokat, akik könnyen adják magukat, mert így a "rendes lányok" is kevesebb figyelmet kapnak a szex előtt.

Erősen inflálódik a pin@ mostanában...

2016. máj. 26. 13:51
 12/33 anonim ***** válasza:

Akkor a volt irodalomtanarnőm a legértékesebb nő, mert őt 50 eves koráig sem szerezte meg egyetlen ferfi sem!

45 korul mar érezte h annyira értékes h értékesebb mar nem is lehetne, de mit ad isten, akkor mar nem kellett senkinek a teste:/

2016. máj. 26. 13:58
 13/33 A kérdező kommentje:

12-es nem ezt mondom. Én sem vagyok már szűz, 2éve van kapcsolatom. A nehéz megszereznit arra értem, hogy eltelik egy normàlis ismettségi idő nem egyből durr bele!

Azokat a lányokat nem ítélem el akik kapcsolatban szexeltek vagy veszitették el, csak azokat akik idegeneknek pár orás ismertség után szétteszik, számomra ez a visszataszitó és gusztustalan.

2016. máj. 26. 14:06
 14/33 anonim ***** válasza:

najoo

En mindenkinek a valaszat elolvastam, es a többségben ugy lattam, hogy nagy benne az igazság. DE amkinek a velemyevel nem ertek egyett, attol azt meg tisztaban tartom.

A vilag valtozik, most 17 evesen nem szeretnek itt ilyen elet tapasztalolatokal elö allni, mert nem igen van.

De nekem is volt mar egyejszakas kalandom. En ezt hetven evesen is ugy fogom latni, mint most. Kiprobaltam, es jo volt. DE nem lesz belöle rendszer. Volt benne felelöség. Szoval, semmi küvetkezmenye nem lett.

Amugy lehet lenezzni, megvettni, elitelni, de szerintem semmi baj sincs ha egy nö, is akkarja falni a fiukat.

Persze kapcsolatban, az mar tabu. Ott mar mas a helyzet.

Meg minek jatszam meg magam az elött akivel össze akarok jönni, mint egy rendes par?! Miert csinaljak ugy mint akit nehezen lehesen megszerezni? Ennek mi ertelme? Miert ne lenne jobb ha kimuttatnak az erzelmeinket? Jaa, hogy akkor mar a nö unalmas lene meg ilyenek.

Nem kell egyböl minden fiunak a karjaiba esni ez teny, de azert lehet hagyni/kell, hogy udvaroljanak.

Kedves kerdezö, szerintem ha te csinalod ezt a nehezen megszerezhetö dolgot, ne legyel megkepödve ha 350 evesen is topon maradsz.

2016. máj. 26. 14:18
 15/33 anonim ***** válasza:
91%

Húha. Sokféle vélemény van, ideböfögöm a magamét is, mert miért ne.

Nem vagyok oda az egyéjszakásokért, én sose csináltam, és nem is tervezem. Aki akarja, csinálja, mert különbözőek vagyunk, de 1) ne nézze le azt, aki nem csinálja és 2) fogadja el, hogy emiatt nálam hátránnyal indul.

Buta megállapítás az is, hogy "annál értékesebb, minél nehezebb megszerezni". Az "pont jó időpont", azaz az arany középút nem tartozik bele ebbe a végletes szabályba.

A lakatos hasonlatot ki nem állhatom, emlékszem, amikor divat volt, minden második hsz ez volt, és úgy adták elő, mintha valami új és frappáns dolgot mondtak volna.

És amúgy ja, ha csak az egyik nemnek szabad valami, amihez mindkét nem kell, akkor ez most hogy is van? :D

2016. máj. 26. 14:30
 16/33 anonim ***** válasza:

Ahany ember annyi velemeny nos az enyem az hogy hidegen hagy. En nem voltam egyejszakasokon a baratnom igen. Nem erdekel engem ember szukseglet ennyi nem ez alapjan fogom megitelni. Most akkor meglehetne itelni egyes embereket mit tudom en nutella evessel itt ott bevag egy uveggel. Es? Kit erdekel? Jol esett neki? Jol. Ettol dragabb lett a kenyer? Nem. Akkor ez most ad okot hogy lenezd? Nem. Ad okot hogy eliteld? Nem.

Vannak olyanok akik azert itelik el mert felnek olyan lannyal kapcsolatot kialakitani aki szerette az egyejszakast, mert biztos felre fog menni meg stb. Ez nem igy megy! Persze sok srac megremul mert sok a megcsalas mar nok reszerol is de szerintem mindenkinek kijar egy esely.

Bocs az ekezetek veszzok meg egyeb nyelvtani hibak miatt! Lehet azt szapulni meg keresni mindenben a hibat de en inkabb a mondani valot figyelnem :)

2016. máj. 26. 14:41
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Nos, 2 eve kapcsolatban vagy, feltelezem, hogy jo, akkor meg mi a banatert erdekel, hogy mas nö mit csinal az ágyban?

Vagy a ti kapcsolatottokban nem jo a szex, es itt probalod leveztni?

Meg nekem ilyen bejelentest senki ne tegyen, hogy Egyéjszakás szex tilos a nőknek!

Nem te leszel az aki megmondhaja nekem( vagy masoknak is), hogy miket csinalhatok a sajat eletemben.

2016. máj. 26. 14:48
 18/33 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd 17-es xD bosszúból csináld máma is meg holnap is :D bizonyítsd be, hogy neked senki nem parancsolhat. Na majd szép éjszakát! :D
2016. máj. 26. 14:53
 19/33 A kérdező kommentje:

14-es , Te mit keresel 17 évesen a felnőtt kategóriában?

Volt egyéjszakásod? Legyél büszke rá, de remélem anyukádnak is elmondtad és nem esett hanyatt tőle!

A mai fiatalok így is elég rossz irányba mennek, de te vagy az élő példa rá falljad a férfiakat inkább a tankönyvet kellene nézegetned mert gondolom még az érettségid sincs meg, de a lábaidat már szétetted. Erre büszke lehetsz még 70évesen is tényleg :) Hogy 20éves korodra már teljesen ki leszel égve.

És sosem lesz normális párkapcsolatod, nekem van, 2éve, és hidd el semmiről nem maradtam le, hogy 17évesen fűvel fával szexeljek mert ez a divat.

Szomorú a mai társadalom a fiatal lányok, lassan eljutok oda hogy a fiúkat sajnálom mert nem fognak találni normális lányt mert te 14es nem azok közé tartozol :D

2016. máj. 26. 14:56
 20/33 anonim ***** válasza:

Aki kerdez az valaja is következmenyt, en mondtam, hogy mindenkinek a velemenyet elfogadom, te erre miert nem vagy kepes? Zavar, hogy jol erzem magam? Hogy boldog vagyok, hogy most vagyok fiatal is kivanatos?

Mert ha 20 evesen szexelnek nonstop akkor ugye nem fenyegetne az a vesszely, hogy kiegjek. mi?

Amugy a magan eletemhez semmi közzöd.

Idejössz ossztod azt, hogy edesanyukam tudja, miközben lehet, hogy 3 eves koromban elvessztetem. Mar maris masabb ahogy az embereknek a tömdteseirol beszelsz...

2016. máj. 26. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!