Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok menyire fogatok ell tanácsokat? Az idősebb
Férfiaktol 50. Kort is irjatok kőszi.
Szánalmas :-P Nekem sem volt soha jó helyesírásom, de tudom, hogy ez gáz ezért megtanultam utólag :-P Pedig én is több mint 30 éve tanultam ... Bocs, nem szakmám a villanyszerelés, de mindig magamnak szereltem, nem egy nagy ördöngösség megfelelő szerszámmal és egy kis fizikai tudással :-P Negyven pár éves koromra 3-4 szakmában megállom a helyem ez mellett; és ha már szexualitás kategóriában vagyunk elég jó szexuális kultúrám van és elég sok mindenben tapasztalt vagyok. Nem írom ki ide kérdésként, hogy kinek adnék tanácsot, viszont pár tucat embernek már adtam itt privátban, akik megkerestek és kérdezték! rossz módszert választottál öreg és a helyesírásoddal, meg az arroganciáddal el is szúrtad a dolgot :-P
2016. máj. 25. 16:44
A téma margójára egy kis történelem oktatás:
[link]
2016. máj. 25. 16:49
Trollszagot érzek, kizárt hogy így ír egy 50 éves, internetet használó szakmunkás férfi, főként hogy automatában javít a gyik :)
2016. máj. 25. 17:32
Ez a gond az emberekkel, nem azt veszik figyelembe,hogy mihez ért a másik, vagy miben tudna segíteni, hanem mik a hibái, mibe lehetne belekötni. A kérdezőnek rossz a helyesírása ez tény, de nem is ezzel kapcsolatban kérnék tőle tanácsot,ha kérnék, hanem azzal kapcsolatban,amihez ért, jelen esetben a villanyszereléshez.
2016. máj. 25. 17:32
25/49 A kérdező kommentje:
Tudod nem csak azok érvényesűlnek a ma i világba aki az iro asztalnál osztják az észt én nekem is van sok ojan munkám amire bűszke vagyok hid el és nem a helyesirás számitot hanem az hogy tudod magad az életedben meg felelni a mai feltételeknek és az adott munkát minőségben megcsinálni ez a titka és nem a be szolások
# 23: Nem a gyik javít, hanem a böngésző, már ha olyan.
# 24: Nem, ez nem rossz helyesírás. Ez vagy trollkodás vagy a kérdező kvázi analfabéta.
Kérdező: értelmes ember elfogad mástól tanácsokat, legalább megfontolás céljából. De ez a más nem hiszem, hogy te lennél.
2016. máj. 25. 17:38
Kérdező: nyugtass meg, hogy nem írásban szoktál árajánlatot adni :)
2016. máj. 25. 17:39
28/49 A kérdező kommentje:
Az jó, mert akkor nem sok munkád lenne.
Amúgy tippem szerint 80%-os valószínűséggel egy 20 (de inkább 16) év alatti unatkozó tini troll vagy.
Ami jó, szeretem a tini trollokat.
2016. máj. 25. 17:42
Igaz 2016-ban a műveltség már nem vagány... őő várj de az nagyon is. :D És még kifizetődő is. Arról nem is beszélve, hogy nem csak, hogy értéket teremt [erre akármilyen szakmunka képes] hanem maradandót is. + Nem mellékesen manapság alapkövetelmény az, hogy legalább az anyanyelved + egy idegen nyelvet normálisan ismerj. :D
Amúgy nem kell íróasztal mögött lennem ahhoz, hogy értelmiség munkát végezzek. Nem tudom hallottál-e már olyan történészről aki nem csak a balos hülyeségeit pofázza hanem el is megy és utána jár?:) Esetleg régészet, néprajzkutatás stb.. :D
2016. máj. 25. 17:44
Kapcsolódó kérdések: