Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok menyire fogatok ell tanácsokat? Az idősebb Férfiaktol 50. Kort is irjatok kőszi.
Egyetértek az elsővel.
Amúgy meg miért kéne tanácsot elfogadnom bárkitől? A tanácsot kérni szokták, nem? Aki kéri, az meg nyilván olyantól kéri, akitől el is fogadja.
Például divattanácsokat nem kérek a nagymamámtól, de a főzéssel kapcsolatban meg csak hozzá fordulok.
Szexuális téren nincs szükségem tanácsokra, úgy érzem.
WOW villanyszerelő a szakmád.. XD Nincs azzal gond de mondjuk én nem dicsekednék vele. :D
Egy világ fog benned összeomlani de: faterom könyvkötő, mégis filmnyomóként dolgozik, tud festeni és ha arról van szó villanyt szerelni is csak fázisvilla [v mi a retek] kérdése. :D
Én nem tudok villanyt szerelni, festeni, vagy szitálni [nem a porcukrot, egy fém / műanyag festési technika] viszont megtudom fizetni azt aki igen.. és mellé még nem is voltam kettes a saját anyanyelvemből.
Egyébként nem 50 évesen te mit is akarsz "szexualitás" témakörben "lányoktól" ha szabad megkérdeznem?:)
Nyilatkozz kérlek büntetőjogi felelősséged teljes tudatában.. :)
40 éve tanultad a saját anyanyelved? Akkor most valami cigány dialektust beszélsz vagy mi?:D
Majd ha az életedből 1 percnél több időt csesztél el a tanulásra és művelődésre akkor lehet véleményt nyilvánítani. Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!