Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok menyire fogatok ell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok menyire fogatok ell tanácsokat? Az idősebb Férfiaktol 50. Kort is irjatok kőszi.

Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 16:02
1 2 3 4 5
 11/49 October15 ***** válasza:
91%
Úgy érted a nagyképűség ?:) Legalább egy hibajavítót kapcsolj már be pls..
2016. máj. 25. 16:21
 12/49 October15 ***** válasza:

Úgy osztani az észt, hogy te magad is hiányt szenvedsz belőle.. hmm mondanám, hogy önzetlenség de szimplán csak hülyeségre vall.

De még mindig nem derült ki, hogy mégis milyen tanácsot akarsz de adni egy "lánynak" 50 évesen ami szexualitáshoz kapcsolódik. Csak remélni merem, hogy a lányoddal akarod közölni, hogy mit nem kellene csinálnia.. de ezt meg inkább az anyjára / lánytestvérére kellene hagyni.

2016. máj. 25. 16:22
 13/49 A kérdező kommentje:
Tudod én alám nem tolták alám a szűleim a lakást meg a kocsit én ezért kemény munkát végeztem tudod
2016. máj. 25. 16:24
 14/49 anonim ***** válasza:
95%
Miért?Más tud itt rólad valamit is?Nem!És mégis válaszol a kérdésre.Egyébként az embernek illik az anyanyelvén helyesen megszólalnia mielőtt valamit publikálunk.Azzal hogy villanyszerelő vagy semmi gond nincs,becsületes szakma,de mint ahogy az előttem szólók is leírták,az hogy valaki ért valamihez,az nem zárja ki azt, hogy alapvető dolgokat helyesen tudjon használni,esetedben a helyesírást.
2016. máj. 25. 16:26
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok én azokra a tanácsokra :)
2016. máj. 25. 16:26
 16/49 October15 ***** válasza:

Kemény maszekolást a 80-as évek végén + kemény bt-zést a 90-es évek elején adóügyi megfontolásokból?:D

Nyugi alám se tol senki semmit mert, hogy nincs miből, de szerencsére ha eléggé értesz ahhoz amit tanulsz [nem kettesre] akkor nem, hogy nem kell fizetni az oktatásért [lásd egyetem] de még ösztöndíj is jár érte. :)

2016. máj. 25. 16:27
 17/49 A kérdező kommentje:
higy amitt akarsz kőszi
2016. máj. 25. 16:29
 18/49 anonim ***** válasza:
Hát főleg semennyire. De attól függ milyen tanácsokat. Viszont ha szexuális tanácsokra gondoltál (a kategóriából kiindulva) akkor maradok a véleményemnél. :D
2016. máj. 25. 16:30
 19/49 anonim ***** válasza:
amúgy kedves kérdező, megkérdezhetem, hogy tőled milyen tanácsot lehet kapni?
2016. máj. 25. 16:30
 20/49 October15 ***** válasza:
100%

Higgy lesz az szerintem. Uff szólt a tanult ember.

Érdekes faterom könyvkötőként végzett anno, 12 évvel idősebb nálad és mégis tud helyesen írni.

Mit tanácsolna? Ne nyalogass a falból kiálló kábeleket, főleg ne egyszerre.

2016. máj. 25. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!