Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szépnek gondoljátok magatokat?
Figyelt kérdés
És ki szereti jobban mutogatni magát, aki úgy érzi hogy szép vagy aki nem érzi szépnek magát?2016. máj. 21. 20:19
11/22 anonim válasza:
Én szeretem magam, és szívesen mutatok magamból többet. :)
12/22 anonim válasza:
Igen. Az arcom szép, a szemeim is, karcsú vagyok, feszes a fenekem, nagyok a melleim.
És ahogy egy fentebbi válaszoló találóan megfogalmazta, én sem mutogatom magam (semmi szükségem nincs rá), hanem kihangsúlyozom az adottságaimat. De ebben én semmi kivetnivalót nem találok.
24/l
13/22 anonim válasza:
Teljesen átlagos vagyok semmi extra. Az meg hogy szépnek találom magam teljesen hangulatfüggő. Van hogy ugy gondolom, hogy igen szep vagyok de van hogy azt gondolom semmi szep nincs bennem.
14/22 anonim válasza:
Nem gondolom szépnek magam, ezért nem is mutogatom. Bár szerintem akkor sem tenném, ha szépnek tartanám magam...ez teljesen egyénfüggő tapasztalataim szerint.
15/22 anonim válasza:
Nem tartom szépnek magam, inkább csúnyácskának. És szeretem mutogatni magam (főleg a neten), mert nagyon jól esik, mikor megdicsérnek a férfiak. És nem érdekel, hogy komolyan gondolják-e, elhiszem nekik.
16/22 anonim válasza:
Sminkelve viszonylag igen. Smink nélkül átlag.
17/22 anonim válasza:
En szepnek talalom magamat es teszek is azert h jol nezzek ki, rendszeres edzesek.. Mivel nem csak az arc a lenyeg hanem h a tested is rendben legyen:) osszkep
18/22 anonim válasza:
Nem tartom magam iszonyú jó nőnek, de szeretem az alakom és az arcom, nincs mit szégyellnem. Nincs szükségem arra, hogy mutogassam magam. Nem vagyok nagyképű, sosem voltam, de önbizalmam van, és örülök is neki.
21/L
20/22 anonim válasza:
Én szépnek tartom magamat, de az alakommal nem vagyok megelégedve, de azon változtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!