Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Sátánisták nem gondoljátok,...

Sátánisták nem gondoljátok, hogy nem a sátánt szolgáljátok, hanem saját magatokat?

Figyelt kérdés
maga az ördög,sátán egy fogalom nem pedig egy valós személy. Üdv, Jigsaw

2013. nov. 26. 08:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%

Ez csak a laveyi sátánisták vallják, ami ateista filozófia, ergo nem is sorolható a sátánizmus alfajai közé.

A sátánisták akik antiszociálisak és állatokat bántalmazásával elégítik ki az abberált vágyaikat sem számítanak sátánistának, mivel biblikus szemszögből tekintenek Sátánra, ergo egy zsidókeresztény hitvallás az övéké.

Ha valódi sátánizmusról akarsz olvasni lásd:

Joy of Satan

Spirits of Eridu

Magyarjos

Kereszténység leleplezése

2013. nov. 26. 10:24
 2/24 anonim ***** válasza:
62%
ha tudnák hogy kit szolgálnak, sírva menekülnének...:)
2013. nov. 26. 13:36
 3/24 anonim ***** válasza:

nem kompetens válasza:

[mivel mindegyik sátáni csoportnak (nem kell cifrázni, mindnek a gyökere)a lényege a szatanikus hübrisz- nem tudnak ilyet gondolni, ha akarnak sem. És nem is akarnak]

hááháháháh (sátáni kacaj)

2013. nov. 26. 13:42
 4/24 anonim ***** válasza:
Nem létezik semmiféle sátán... Miből gondolja egyáltalán bárki hogy van? Pár allegorikus bibliai leírásból?
2013. nov. 26. 15:38
 5/24 anonim ***** válasza:
36%
Jó hogy szóltok, meg kell még ma idéznem egy démont.
2013. nov. 26. 16:16
 6/24 A kérdező kommentje:

"Nem létezik semmiféle sátán... Miből

gondolja egyáltalán bárki hogy van? Pár

allegorikus bibliai leírásból?" én ezt nem mondanám szerintem a sátán létezik persze nem egy személy, hanem egyfajta tudat. általunk válik valóssá.

2013. nov. 26. 17:21
 7/24 A kérdező kommentje:
Troll válaszokra nem vagyok kíváncsi!
2013. nov. 26. 17:27
 8/24 anonim ***** válasza:
Pint te beszélsz hogy troll válaszokra nem vagy kíváncsi?! Hát úgy szét trollkodtad (te is) ezt a témakört hogy az nem igaz.
2013. nov. 26. 17:41
 9/24 A kérdező kommentje:
voltam már troll,szkeptikus,ateista,sátánisa most éppen vallást gyakorlóm. :D
2013. nov. 26. 18:07
 10/24 A kérdező kommentje:
2013. nov. 26. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!