A szellemek tudnak facebookozni? Bocsánat a hülye kérdésért, de ha például a tvt be tudják kapcsolni akkor vajon tudnak számítógépen, vagy telefonon facebook-on üzenetet küldeni a saját felhasználójukról?
Ajaj, lassan majd ők is tükörből pózolós csücsörítős képeket fognak magukról felpakolni.. Képzeljétek el, ahogy Hitler facebookozik a túlvilágról..XD
Ezt ,hogy gondoltad h üzenni? Szerinted mennyire hihető az, hogy valamelyik ismerősöd rád ír: Szia, xy vagyok, meghaltam és most a halálból faszbukozok, hallod lécci temessé' már vissza, mert pár paraszt kiásott..
nem nem úgy..xD
de most úgy is megkérdezem hogy tud-e PAPÍRRA írni valamit és azt elhelyezni annál a személynél akinek üzenni szeretne? :)
Jézus s fent van facebookon úgyhogy biztos. Én nem tudom elképzelni, hogy valaki is ízléstelen poénként kamuból regisztrált volna Jézusként az arckönyvre... főleg nem a mai világban áhh.. ilyen nem jutna eszébe senkinek.
Tehát a kérdésedre logikusan következik a válasz: természetesen vannak szellemek a facebookon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!