Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellemek tudnak facebookozn...

A szellemek tudnak facebookozni? Bocsánat a hülye kérdésért, de ha például a tvt be tudják kapcsolni akkor vajon tudnak számítógépen, vagy telefonon facebook-on üzenetet küldeni a saját felhasználójukról?

Figyelt kérdés
például ha nemrég halt meg és mondjuk egy autóbaleset miatt.. és szeretne valakinek üzenni de máshogy nem tud?
2012. júl. 31. 23:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Ha tv -t be tudják kapcsolni, akkor igen.
2012. júl. 31. 23:22
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Már szellemek is regisztrálnak, istenem, hova süllyedtünk.
2012. júl. 31. 23:44
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Ajaj, lassan majd ők is tükörből pózolós csücsörítős képeket fognak magukról felpakolni.. Képzeljétek el, ahogy Hitler facebookozik a túlvilágról..XD

Ezt ,hogy gondoltad h üzenni? Szerinted mennyire hihető az, hogy valamelyik ismerősöd rád ír: Szia, xy vagyok, meghaltam és most a halálból faszbukozok, hallod lécci temessé' már vissza, mert pár paraszt kiásott..

2012. júl. 31. 23:53
 4/27 A kérdező kommentje:

nem nem úgy..xD

de most úgy is megkérdezem hogy tud-e PAPÍRRA írni valamit és azt elhelyezni annál a személynél akinek üzenni szeretne? :)

2012. júl. 31. 23:57
 5/27 anonim válasza:

Jézus s fent van facebookon úgyhogy biztos. Én nem tudom elképzelni, hogy valaki is ízléstelen poénként kamuból regisztrált volna Jézusként az arckönyvre... főleg nem a mai világban áhh.. ilyen nem jutna eszébe senkinek.

Tehát a kérdésedre logikusan következik a válasz: természetesen vannak szellemek a facebookon :D

2012. aug. 1. 00:22
 6/27 A kérdező kommentje:
nem úgy gondoltam h ráregisztrál beírja névnek hogy nagy pityu szelleme. hanem hogy volt neki függővolt erősen és az autóbalesetét az okozta hogy fbzett!?
2012. aug. 1. 00:24
 7/27 anonim ***** válasza:
Tárgyakat úgy nem tudnak mozgatni, tehát ha most elkezdenének írni egy papírra, az minden lessz, csak pont te nem fogod tudni elolvasni..:D van valami szellemidézéshez cucc amivel elvileg lehet írni.. de szerintem kamu. Meg most amúgyis, ha tud téged hajnali 2kor zaklatni a hülyeségeivel, akkor minek törje magát írással?
2012. aug. 1. 00:28
 8/27 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom xd
2012. aug. 1. 00:31
 9/27 anonim ***** válasza:
Aki facebook függő, az miért autobalesetben hal meg?
2012. aug. 1. 01:39
 10/27 A kérdező kommentje:
mert nem figyel oda a vezetésre? de tőlem lehet az is a sztori hogy annyira belemerült hogy nem evett nem ivott és nem aludt
2012. aug. 1. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!