A szellemek tudnak facebookozni? Bocsánat a hülye kérdésért, de ha például a tvt be tudják kapcsolni akkor vajon tudnak számítógépen, vagy telefonon facebook-on üzenetet küldeni a saját felhasználójukról?
Figyelt kérdés
például ha nemrég halt meg és mondjuk egy autóbaleset miatt.. és szeretne valakinek üzenni de máshogy nem tud?2012. júl. 31. 23:17
21/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a felvilágosítást :))
utolsó kettő: én meg 13 szellem
2012. aug. 2. 09:32
22/27 anonim válasza:
Szia! Én meg három szellem vagyok :)
-felejtsd el ezt a szellemes dolgot, mert csak az eszedet süllyeszted el vele a mélybe!
23/27 Antimod válasza:
"Szia! Egy szellem vagyok :)"
Igen, az vagy, és minden ember az. Fizikai testbe öltözve.
Poénkodni akartál, de ezúttal igazat sikerült mondani. :)
Szóval ilyen értelemben csak szellemek tudnak Facebook-ozni, de gondolom a fizikai test nélküli entitásokra gondolt a kérdező, de ők éppen a fizikai test hiányában nem tudnak. Energiával bizonyos szinten tudják manipulálni az elektronikus eszközöket (telefonhívások, villanykapcsolgatás stb.), de szerintem postolni már nem képesek.
24/27 A kérdező kommentje:
engem csak az érdekelt hogy tudna e üzenetet küldeni de így már tudjuk hogy tuti nem x))
2012. aug. 3. 18:50
25/27 anonim válasza:
Tulajdonképpen mindnyájan egy szellem vagytok a valóságban is mint gondolkodó szellemi lények aztán majd egyszer, mint léleknek nevezhető energiaként, szellemi létezők lesztek, de addig is inkább éljetek és legyetek boldog emberek, a lélekfazonra mindenki ráér, sajnos kikerülhetetlen az a divat-fazon.
26/27 anonim válasza:
sosem hittem a szellemekben,azonban en egyik baratom is meghalt,es fent volt fb-on a balestre ra par honapra.tobben lattuk
27/27 anonim válasza:
Most jött ki a Grave Encounters 2, abban tudnak youtube-ozni is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!