Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnő vőlegényével moziba menni nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Még múltkor beszéltük, hogy lesz egy film, ami mindkettőnket érdekli, most jelent meg nemrég, és megkérdezte, hogy elmegyek-e vele megnézni. Tökre örültem neki, és igent mondtam, ma megyünk, viszont kicsit rossz érzéseim támadtak. Oké, hogy csak mozi, de...nemtudom. Ez nem nagyon fura/gáz? Azt nem is tudom, hogy a baràtnőm tudja-e, én nem mondtam neki..2016. máj. 21. 11:43
1/5 anonim válasza:
igen, az, mindkettőtök részéről..
2/5 anonim válasza:
nekem is elég karcosnak tűnik... ha a csaj nem tudja, akkor meg extra gáz. ha valóban nincs más töltete a dolognak csak a film, akkor is rosszul veszi ki magát, főleg titokban. bár ahogy a magamfajta srácokat ismerem, ő talán másban is gondolkodik...
3/5 anonim válasza:
Menj el vele, ha van benned gerinc nem csinalsz semmi olyat. Ha meg a pasi probalkozik, a baratnodnek elmondhatod, milyen gyonyoru volegenye van.
4/5 Scav válasza:
ha csak mozi, akkor semmi gond. ha bepróbálkozik, akkor barátnőnek elmondod, hogy mi volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Tuti nem fog bepróbálkozni, elég jól ismerem, és nem ilyen. Csak kicsit furának tartom a szitut..
2016. máj. 21. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!