Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges kihasználni valakit miközben szeretjük? Vagy csak próbálom bemesélni magamnak?
A barátnőmmel 4 hónapig voltam együtt. Az első 1,5 hónap nagyon jó volt. Ezután 3 hétig nem tudtunk találkozni. Utána egyre rosszabb lett. Havi 2-3 találkozás. Folyamatosan le voltam sz@rva, háttérbe voltam szorulva. Próbáltam megbeszélni vele ezt a problémát de nem változott sose semmi. 2 hét után megelégeltem és elgondolkodtam a szakításon(ekkor még gond nélkül tudtam volna vele szakítani, amit nem értek). De ezt a gondolatot hamar elhessegettem a fejemből mert a barátnőm hétvégente áthívott magához ottaludni, amikor is mindig leszopott, másnap reggel pedig kaptam repetát is + kinyalhattam őt. Így ment a további 2 hónap. Valahogy úgy érzem ezt mintha csak kihasználtam volna. Szerintetek?
Pedig nagyon szerettem teljes szívemből.
A végén már nem bírtam tovább lelkileg,hogy van egy barátnőm de jóformán sz@rik rám. És ez vezetett a szakításhoz a 4.hónapunkban. Én szakítottam. De nagyon fájt és nehezemre esett,sírtam is.
A kérdés adott.👆
Ő hívott át.
Mi ebben a kihasználás? Ebből kiindulva inkább ő használt ki téged, mint t őt. Ez kölcsönös szex, ennyi. Ne gondolod túl.
Nő.
Ha leszart, akkor inkább pont, hogy ő használt ki téged :D
De úgy látom jól esett, csak a lelked búslakodik a szerelmi csalódás miatt. Fel a fejjel, jön majd más! :)
A kommunikáció picit eredménytelen volt köztetek. Önismeret, érzéseidhez tudj kapcsolódni, tudd mire van szükséged, és az asszertív kommunikáció segíthet elkerülni a hibákat, úgy gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!