Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott a barátnőm, mert nem állt fel az elsőnél, ti is ezt tettéke volna?
#21 Van ilyen lány. Sajnos nem tudtam róla, hogy ilyen, és így feleségül is vettem. De igyekszem javítani a hibámat...
Volt egy szűz pasija, aki elélvezett még a behatolás előtt. Ezzel nem is lenne semmi gond. A probléma az az, hogy amikor mesélte, majdnem megfulladt a nevetéstől, alig bírta elmondani, úgy kinevette a srácot. Vannak nagyon minősíthetetlen nők.
Viszont, ha a kérdés valós, és így megtörtént. Akkor az a lány személyisége miatt történhetett. Már az alapviselkedése is azt éreztette a fiúval, hogy most aztán teljesítenie kell, ettől aztán még jobban bestresszelt, amikek egyenes következménye, a "merevedési zavar", egy ilyen csajjal máshogy nem is történhetett volna. Jó eséllyel egy tapasztalt keményf.ú férfinek is bele tört volna a bicskája.
A határozottság meg csak úgy jöhet ide, hogy a srác ne hagyja, hogy a csaj visszakönyörögje magát, hanem kerülje el nagy ívben. A szűz lányokkal sincs semmi baj, csak a hisztis p.-kkal. Náluk meg mindegy, hogy szüzek-e.
én tuti lecsaptam volna a magas labdát ha már úgyis kidobott. Mondhattad volna, hogy "lehetnél kicsit megértőbb hiszen rád kéne, hogy felizguljak és azért az nem egyszerű..."
De tényleg örülj neki, hogy annak vége, 0 empátia van abban a lányban ,nem csak szex de sok más téren is megkeserítette volna az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!