Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kidobott a barátnőm, mert nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobott a barátnőm, mert nem állt fel az elsőnél, ti is ezt tettéke volna?

Figyelt kérdés
Az aktus előtti dolgok mind jól mentek már egy jó ideje, és szerettük is egymást ő 21 én 22 vagyok nem szerettük volna elkapkodni, mindkettőnknek ez volt az első aktus.... de nem tudom mi történt velem és nem jött össze a dolog, egy kis idő után egyszerűen lelankadt. A barátnőm nagyon kiakadt és kizavart a lakásból hogy elcsesztem neki az elsőjét.....persze tudom hogy ebben a dologban tényleg én vagyok a hibás, csak érdekelne hogy ezt mások is így intézték volna?

2016. máj. 20. 19:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, ugye ezt most csak kitaláltad? Nem hiszem el, hogy komolyan van ilyen érzéketlen, buta lány.
2016. máj. 20. 21:15
 22/26 anonim ***** válasza:
7%
Teljesen egyetértek a barátnőddel, ha nem tudod megfarkalni rendesen, keres mást, aki képes erre. Ezt a folyamatot gyorsította meg türelmetenségében azzal. hogy k1baszott mint macskát sz*rni.
2016. máj. 20. 21:43
 23/26 anonim ***** válasza:
32%
Xd
2016. máj. 20. 22:25
 24/26 anonim ***** válasza:
57%
Kamu. Két oldallal itt a kérdés folytatása.
2016. máj. 20. 23:57
 25/26 anonim ***** válasza:

#21 Van ilyen lány. Sajnos nem tudtam róla, hogy ilyen, és így feleségül is vettem. De igyekszem javítani a hibámat...

Volt egy szűz pasija, aki elélvezett még a behatolás előtt. Ezzel nem is lenne semmi gond. A probléma az az, hogy amikor mesélte, majdnem megfulladt a nevetéstől, alig bírta elmondani, úgy kinevette a srácot. Vannak nagyon minősíthetetlen nők.

Viszont, ha a kérdés valós, és így megtörtént. Akkor az a lány személyisége miatt történhetett. Már az alapviselkedése is azt éreztette a fiúval, hogy most aztán teljesítenie kell, ettől aztán még jobban bestresszelt, amikek egyenes következménye, a "merevedési zavar", egy ilyen csajjal máshogy nem is történhetett volna. Jó eséllyel egy tapasztalt keményf.ú férfinek is bele tört volna a bicskája.

A határozottság meg csak úgy jöhet ide, hogy a srác ne hagyja, hogy a csaj visszakönyörögje magát, hanem kerülje el nagy ívben. A szűz lányokkal sincs semmi baj, csak a hisztis p.-kkal. Náluk meg mindegy, hogy szüzek-e.

2016. máj. 21. 01:48
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

én tuti lecsaptam volna a magas labdát ha már úgyis kidobott. Mondhattad volna, hogy "lehetnél kicsit megértőbb hiszen rád kéne, hogy felizguljak és azért az nem egyszerű..."

De tényleg örülj neki, hogy annak vége, 0 empátia van abban a lányban ,nem csak szex de sok más téren is megkeserítette volna az életed!

2016. máj. 21. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!