Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott a barátnőm, mert nem állt fel az elsőnél, ti is ezt tettéke volna?
A barátnőd (immár exed) éretlen, infantilis, szexuálisan kulturálatlan, önző és érzéketlen lány. Messze még a nőtől.
Nem Te vagy a hibád, és ne hagyd, hogy ez az eset rányomja bélyegét későbbi szexuális életedre!
Sok férfival előfordul, hogy csütörtököt mond. Ez nem impotencia! Főleg elsőre. Izgultál, teljesítménykényszer és leblokkoltál. Ennyi. Nem szabad nagy feneket keríteni neki.
Majd talál egy hozzád méltó, türelmes társat, aki igazán szeret!
Sok sikert!
33/F
Az én pasimmal együtt vagyunk 2 hónapja le akartunk feküdni de már első naptól égett a vágy és az első csóknal kívántuk egymást már 2 hónapja és mikor lehetett volna rá alkalom már akkor Elment mikor megfogtam neki!
Nagyon csalódottnak éreztem magam de soha nem jutott volna eszembe hogy elzavarjam ha két ember szereti egymást elég az ha atolel!
Na jó ez nem a tiedhez hasonló történet de ezzel azt akartam mondani hogy örülj neki hogy megszabadulsz tőle!!!!!!
Nem érdemel meg
Nem te voltal a hibas. A stressz miatt lankadt le, hogy ragorcsoltel. Sok emverrel elofordul ez ne aggodj. ;)
A baratnod meg nem szeretett es egyebkent is egy buta tyuk. Ne foglalkozz vele. Ezzel valoszinuleg eleg komoly sebet okozott a szexualis eleteden. Assa el magat az a korlatolt pitruska.
Nem,ez nem egy hiba. Rágörcsöltél. És ezzel csak ártani fog.
Ne rágódj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!