Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kidobott a barátnőm, mert nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobott a barátnőm, mert nem állt fel az elsőnél, ti is ezt tettéke volna?

Figyelt kérdés
Az aktus előtti dolgok mind jól mentek már egy jó ideje, és szerettük is egymást ő 21 én 22 vagyok nem szerettük volna elkapkodni, mindkettőnknek ez volt az első aktus.... de nem tudom mi történt velem és nem jött össze a dolog, egy kis idő után egyszerűen lelankadt. A barátnőm nagyon kiakadt és kizavart a lakásból hogy elcsesztem neki az elsőjét.....persze tudom hogy ebben a dologban tényleg én vagyok a hibás, csak érdekelne hogy ezt mások is így intézték volna?

2016. máj. 20. 19:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd (immár exed) éretlen, infantilis, szexuálisan kulturálatlan, önző és érzéketlen lány. Messze még a nőtől.

Nem Te vagy a hibád, és ne hagyd, hogy ez az eset rányomja bélyegét későbbi szexuális életedre!

Sok férfival előfordul, hogy csütörtököt mond. Ez nem impotencia! Főleg elsőre. Izgultál, teljesítménykényszer és leblokkoltál. Ennyi. Nem szabad nagy feneket keríteni neki.

Majd talál egy hozzád méltó, türelmes társat, aki igazán szeret!

Sok sikert!

33/F

2016. máj. 20. 20:15
 12/26 anonim ***** válasza:
66%

Javítások:

***hibás

***találsz

2016. máj. 20. 20:16
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy a hibás, teljesen normális és érthető. És én is azt mondom (nőként), hogy örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen önző, hisztis pitsától.
2016. máj. 20. 20:20
 14/26 anonim ***** válasza:
85%

Az én pasimmal együtt vagyunk 2 hónapja le akartunk feküdni de már első naptól égett a vágy és az első csóknal kívántuk egymást már 2 hónapja és mikor lehetett volna rá alkalom már akkor Elment mikor megfogtam neki!

Nagyon csalódottnak éreztem magam de soha nem jutott volna eszembe hogy elzavarjam ha két ember szereti egymást elég az ha atolel!

Na jó ez nem a tiedhez hasonló történet de ezzel azt akartam mondani hogy örülj neki hogy megszabadulsz tőle!!!!!!

Nem érdemel meg

2016. máj. 20. 20:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
hát ez rohadt szánalmas, hogy így reagált, tényleg örülj neki hogy kidobott. főleg meg hogy neked is ez volt az első.. velünk is így volt a párommal, közülünk ő volt az aki kiakadt, de megnyugtattam hogy minden rendben és a 2-3. alkalommal már csodás volt a szex. megérdemli az a kis liba.
2016. máj. 20. 20:30
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
páromnál is ez volt, pedig már közel sem kezdő sem ő, sem én. Ez van, nem kell ezen kiakadni. Örülj, hogy megszabadultál tőle. 20L
2016. máj. 20. 20:37
 17/26 anonim ***** válasza:
66%
Csaj a bena,hogy meg kellokeppen felizgatni se tud:) emiatt ne te erezd magad kellemetlenul..
2016. máj. 20. 20:46
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
én nem csak kidobtalak volna de jól seggbe is rúgtalak volna
2016. máj. 20. 20:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem te voltal a hibas. A stressz miatt lankadt le, hogy ragorcsoltel. Sok emverrel elofordul ez ne aggodj. ;)

A baratnod meg nem szeretett es egyebkent is egy buta tyuk. Ne foglalkozz vele. Ezzel valoszinuleg eleg komoly sebet okozott a szexualis eleteden. Assa el magat az a korlatolt pitruska.

2016. máj. 20. 21:00
 20/26 opened paradise ***** válasza:
100%

Nem,ez nem egy hiba. Rágörcsöltél. És ezzel csak ártani fog.

Ne rágódj miatta.

2016. máj. 20. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!