Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete szedem a fogamzásgátlót, a barátom pedig kidobott. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Múlt héten szombaton kezdtem el életemben először fogamzásgátlót szedni, erre ma a barátom közölte, hogy elege van belőlem, szóval elhagy. Ilyenkor mit lehet tenni? Végig kell szedni az adott levelet, aztán abbahagyjam? Mit tegyek?2013. júl. 14. 21:52
1/7 anonim válasza:
Ha a doki száma megvan, kérdezz rá.. de biztos lesznek itt is lányok akik tudnak mit mondani erre :)
Miért lett elege a barátodnak? Ha emiatt akkor elég nagy idióta, már bocs.
2/7 A kérdező kommentje:
3 napja folyton veszekszünk, aztán ma bemondta az unalmast. Mindketten fújtuk a magunkét, mindkettőnk szerint magunknak volt igaza. És most közölte, hogy pá. Röviden ennyi.
2013. júl. 14. 21:56
3/7 anonim válasza:
Ha most abbahagyod újra megjön a vérzésed.
Én a helyedben végig szedném most már.
4/7 anonim válasza:
Szedd be a levelet, aztán abbahagyhatod.
Amúgy meg el is olvashatnád végre a betegtájékoztatót. Szerinted viccnek írják oda?
5/7 anonim válasza:
Szerintem szedd be mindet utána feküdj le az összes haverjával , csak ne menjen kárba.
6/7 anonim válasza:
A fogamzásgátlót valaki azért szedi, hogy pontosan megjöjjön neki. És ha rövidesen lesz egy új barátod akkor újra elkezded szedni? Teljesen felborul a szervezeted. Ha már szeded szedjed!
7/7 anonim válasza:
Végigszeded a levelet, aztán nem kezded el a következőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!