Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt tudnátok lenni olyannal, aki külsőre egyáltalán nem, belsőre viszont 100%-osan tetszik?
Őszintén, nem kell megjátszani a szentet, hogy "igen, persze".. Én jelenleg pont egy ilyen helyzetben vagyok, igazából nem is "egyáltalán nem" tetszik a párom külsőre, de azért nagyon nem.. szóval, én úgy gondolom, hogy én magam külsőre viszonylag, szép vagy átlagos vagyok, ő pedig elég csúnyácska.. Viszont (majdnem) tökéletes a belsője. Együtt vagyunk, de az igazat megvallva, ez még mindig zavar kicsit.:) Nem tervezem, hogy emiatt szakítok vele, csak kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, hogy mások mit tennének ebben a helyzetben. Mindig is úgy gondoltam, hogy az embernek annyi igénye legyen, amennyit ő tud nyújtani, és mint mondtam, én magam nem tartozom a csúnya, se a szupermodell kategóriába, ezért eddig külsőre ennyit vártam el a páromtól is, most meg erről lemondtam a belsőségek miatt..
Köszönöm a normális válaszokat! L
Én úgy vagyok ezzel, hogy pont lesz@rom ki mit mond. Na meg aki ilyet mond a páromra az elmehet a pi-be. Ilyen megnyilvánulásokkal nem foglalkozom. Nem is állok velük szóba. Foflalkozzanak a maguk dolgával. _ De ilyen még nen volt am)
Van egy fickó, aki a pasim szerint rtó csúnya de nekem meg nagyon tetszik külsőre. ( igen, ilyet ismegbeszélünk) Van lány aki neki szép szerintemmeg csúnyácska. Relatív kinek mi a szép.
2. voltam
23 sajnos egyet kell értsek! Nagyon fontos tényleg a belső is, de akit nem találok vonzónak, azzal nem tudok lefeküdni. Na ez ellen meg aztán végképp nem lehet mit tenni, ha "nem hoz lázba". :-( Kerültem már ilyen helyzetbe és úgy voltam vele én is, hogy idővel változni fog, de sajnos nem változott. Egyszerűen nem működött a kémia, a testi vonzalom, hiába volt aranyos, kedves.
22L
ha 100%os a belsője,akkor azt is jelenti,hogy hallgat rám.
ebből adódik,hogy már 2x is volt velem olyan,hogy a kicsit zsírosabb egészségtelenebb külső alatt én megláttam a csontozatban az ízületekben a bombázót,amit csak elő kell varázsolni edzéssel és rendbe rakott étrenddel.
és így is lett,3 hónap alatt lefogyasztottam és 1 év alatt jött rá annyi izomzat amitől bombázó feneke és lába lett vékony derékkal formás vállakkal.
Igen, mivel ha pl van egy olyan pasi aki külsőleg jól néz ki de agresszív a viselkedése vagy valami rossz tulajdonsága van azt ugyan úgy örökölheti a születendő gyermek. Szóval inkább a belső tulajdonságra adok és nem a kinézete.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!