Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt tudnátok lenni olyannal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnátok lenni olyannal, aki külsőre egyáltalán nem, belsőre viszont 100%-osan tetszik?

Figyelt kérdés

Őszintén, nem kell megjátszani a szentet, hogy "igen, persze".. Én jelenleg pont egy ilyen helyzetben vagyok, igazából nem is "egyáltalán nem" tetszik a párom külsőre, de azért nagyon nem.. szóval, én úgy gondolom, hogy én magam külsőre viszonylag, szép vagy átlagos vagyok, ő pedig elég csúnyácska.. Viszont (majdnem) tökéletes a belsője. Együtt vagyunk, de az igazat megvallva, ez még mindig zavar kicsit.:) Nem tervezem, hogy emiatt szakítok vele, csak kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, hogy mások mit tennének ebben a helyzetben. Mindig is úgy gondoltam, hogy az embernek annyi igénye legyen, amennyit ő tud nyújtani, és mint mondtam, én magam nem tartozom a csúnya, se a szupermodell kategóriába, ezért eddig külsőre ennyit vártam el a páromtól is, most meg erről lemondtam a belsőségek miatt..

Köszönöm a normális válaszokat! L

2016. máj. 20. 19:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
Igen.
2016. máj. 20. 19:36
 12/26 anonim ***** válasza:
66%

Hat en masfel eve vagyok egyutt a baratommal, de mielott osszejottunk, azert imadkoztam, hogy ne akarjon tolem semmit, mert nekem rohadtul nem tetszett kulsore. Persze o tobbet akart, es aztan ahogy megismertem, megis osszejottem vele es boldogok vagyunk. En sem a kulsejebe szerettem bele.

Elotte is volt egy srac, aki nem a jokepusegerol volt hires es kicsit dagi is volt, vele xsak osszejarogattam, de siman ossze is jottem volna vele, csak o nem akarta. Szerintem probaljatok meg, hatha te is ugy jarsz mint en, a mostani baratommal :)

2016. máj. 20. 19:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát, minimális vonzalomnak azért kell lennie. Szóval aki egyáltalán nem jön be, olyannal nem nagyon tudnék. De alapjába véve én is olyan vagyok, h először a személyiségébe szeretek bele szeretni az illetőnek. Ha ez megvan, akkor az nagyban megszépíti számomra külsőleg is, tehát nem fog az számítani, h Pl pattanásos, vagy szét állnak a fogai.. De azért minimális vonzalomnak, vagy olyan dolognak kell lennie, ami megfog külsőre(Pl szép arc, szem), h lehessen miből építkezni.
2016. máj. 20. 20:04
 14/26 A kérdező kommentje:
Jó ilyet is hallani (hogy van még olyan, aki bevállalná így). :) Köszi a válaszokat. :)
2016. máj. 20. 20:04
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam ebbena helyzetben. Ha szereted igazán akkor legyőzhető ez a gond. Viszont én arra jutottam hogy ha lesz még valaki aki csúnyácska de megfog benne valami akkor nem utasítom csak az arca miatt el.

Ha viszont mellé túlsúlyos is abban az esetben teljesen kizárt hogy randizzak vele.

2016. máj. 20. 20:29
 16/26 A kérdező kommentje:
A túlsúly engem is nagyon taszít egyébként, mert az már nem veleszületett csúnyaság, hanem hanyagság, mert 99%-ban lehet rajta változtatni, ha az ember nem zabál mint egy állat. Szerencsére a párom alakja az tetszik. :)
2016. máj. 20. 20:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam a barátommal. :D Amikor elkezdett udvarolni, még elég felszínesen gondolkoztam (ő volt az első), minden hibát megtaláltam a külsejében: nem tetszett a szeme színe, a vágása, a szája, az arca... Akkor el is utasítottam.

Aztán még hónapokkal később is képes volt szeretni, kicsit én is változtam időközben, úgyhogy adtunk a dolognak még egy esélyt.

Több, mint 1 éve együtt vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy még egy ilyen srácot sehol nem találnék, és bármily meglepő, idővel a vonzalom is kialakult. :)

2016. máj. 20. 20:39
 18/26 A kérdező kommentje:
És amúgy, titeket nem zavarna ha mondjuk mások mindig azt kérdezgetnék, hogy "jézusom hogy tudsz egy ilyennel együtt lenni?" meg ilyenek?:) Szóval hogyha ők konkrétan kifejezik hogy szerintük milyen csúnya a párod..
2016. máj. 20. 20:40
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
14: ez mind szép es jo, de azért kalkulald bele, hogy aki egy életre kiköt egy külsőre nála jóval kevésbé vonzó ember mellett, es hosszú éveken at viseli az "ilyen nő egy ilyen pasival?!" tekinteteket, az gyárt magának önigazolast hozzá, különben beleőrülne.
2016. máj. 20. 20:55
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem. A barátaim úgy vannak megválogatva, hogy nem kérdőjelezik meg a döntésem, a többiek véleménye meg pont nem érdekel.

(Egyébként néhány srác tekintetében láttam ilyesmit, akiknek valamikor tetszettem, de nem kezdeményeztek csak várták a sült galambot... Hát a barátom bátor volt, lépett, kitartott, nekem inkább ilyen férfi kell :)))

17. voltam

2016. máj. 20. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!