Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Transzvesztita a barátom? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transzvesztita a barátom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A napokban voltam nálla és mutatott magárol néhány képet ahól nőnek van öltözve, paróka van rajta és kivan sminkelve.

Combfix tanga és hasonlók vannk rajta.Több ilyen szetben lefotózta már magát

Azt mondta néha ràjön ez és csinál pár képet. Legutóbb elmondása szerint fél éve volt ilyenje.

Fúrcsa mert úgy érzem hogy ezzel talán a lelke legmélyét is megláttam és örülök annak, hogy megszavaszta azt a bizalmat nekem, hogy beavatt a kis titkàba.

Amúgy nagyon értelmes és művelt férfi. Nagyon szeretem...de azok a képek...látni azt akit tök férfiasnak és vonzónak érzel nőnek öltözve.

Hát nem a legjobb érzés.

Nem tudom, hogy mit tegyek. A kapcsolatunk elég bonyolúlt. Nem járunk azt mondta nem tudna velem járni. Nem is találkozunk olyan sokat. De a szex szerintem működik és én lelkileg nagyon kötődöm hozzá.

Elfogadnám olyannak amilyen ha ténylegesen a párom lenne ha többet találkoznék vele stb.

Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Mert elfogadóm így de azért mégis megráz a dolog

19L

2016. máj. 19. 11:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valoban elég fúrcsának és bonyolúltnak tüník a dológ.
2016. máj. 19. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Először a helyedben én beszélgetnék vele egy kicsit erről. Arra figyelj, hogy ne ilyen számon kérő stílusban tedd, hanem légy inkább egy kicsit kíváncsi, mint akit érdekel a dolog. Akkor sokkal könnyebben meg fog neked nyílni. Kérdezz rá, hogy csak a nőnek öltözés izgatja fel, vagy netán legbelül arra vágyik, hogy nőként éljen. Beszélgessetek a fantáziájáról, hogy miket próbálna ki szíve szerint.

Aztán ha neked belefér, én a helyedben

- néha megengedném neki, hogy a szexben ő legyen a nő (azaz a farkához egyikünk sem érhet hozzá, elélvezni is kizárólag a prosztatájának izgatásával élvezhet el - például ha van vibrátora, használhatjátok)

- ha van olyan alkalom, amikor egy napot kettesben tölthettek el, egyszer megengedheted neki, hogy ő végig nőnek legyen öltözve

- akár elmennék vele egy ruha- vagy fehérneműüzletbe, hogy hadd nézzen magára valamit

- néha adnék neki feladatot, hogy hosszabb távon (például egy hétig) ruha alatt valamilyen női fehérneműt kell viselnie, akárhová is megy

Persze azt is meg kell vele beszélni, hogy te nem szeretnéd, hogy a kettőtök viszonya csak az ő vágyainak kiéléséről szól, és neked a szexben szükséged van a férfi oldalára is.

22/L

2016. máj. 19. 12:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Elsőnek: Ejjdeköcsög vagy, te nyelvtan náci :D

Kérdezőnek: ha az én szexpartnerem lány létére kifejezetten fiúsan öltözne néha, hát, nem csinálnék belőle ügyet. De ha szó szerint fiúnak öltözne? Előttem ne, csak ennyit kérnék. Nekem ez nem...

Fordított esetben, ha egy férfi öltözik nőnek, na azt már nem fogadnám el.

2016. máj. 19. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

1. Ha jól értem akkor nem is egy komoly párkapcsolatról van szó, hanem csupán szexkapcsolat.

2. Igen transzvesztita/crossdresser a barátod, de a crossdresserek 90%-a heteró, néha beöltöznek nőnek, de attól még jól érzi magát a saját testében, nincsenek transznemű vágyai stb..

Először gondold át, hogy te magad ezt mennyire tudod elfogadni és ha tetszik vagy nem zavar akkor semmi más dolgod nincs mint elfogadni és kész. A többit meg a fantáziádra bízom.

De nekem ez az egész úgy hangzik, hogy te szerelmes vagy belé ő meg csak szexre használ. Ez így eléggé reménytelen a női ruhás dologtól függetlenül. 21/F

2016. máj. 19. 12:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Eléggé tanácstalan vagyok.

Többszőr megjegyezte, hogy tetszik az öltözködésem....most egy kissé átértékelődnek ezek a bókjai.

Arról még nem beszéltem vele, hogy a férfiakhoz is vonzódik-e vagy csak a női ruhák érdeklik.

Szeretném minnél természetesebben kezelni a helyzetet de azért pár dolgot még megakarok tudni de nem tudom hogy hogyan kérdezek ezekre rá úgy hogy ne érezze faggatásnak.

2016. máj. 19. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy faggatásnak venné. Ha lát egy kis érdeklődést is felőled, szerintem szívesen fog róla mesélni.
2016. máj. 19. 12:12
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
A homoszexualitásnak semmi köze a transzvesztitáknak. Először tájékozódj, mielőtt mindenféle előítéletbe keveredsz.
2016. máj. 19. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

A homoszexualis es nonek oltozok szellemileg zavart egyenek. Az intelligenciajat nem kerdojelezem. Altalaban az ilyenek tagadjak, rejtegetik a vonzalmaikat.

Nos, a helyedben menekulnek. Mivel meg nem is vagytok egyutt, igy annak az eselye hogy ferfiakkal is lefekszik eleg magas. Nos, az ilyen kozossegek eleg zartak. A HIV/AIDS terjed koztuk. IGEN, Magyarorszagon is.

Osszegezve, osszejarsz egy biszexualissal. Nem tudod mit csinal, mikor ketes alakokkal log.

Ha hianyzik neked a meglepetes, akkor folytasd ezt. Biztosan talalsz 19 evesen valakit, akivel az egyuttlet elvezetes lesz. De biztonsagos is.

2016. máj. 19. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
semmi gond legyél liberális, ez természetes, hogy ezt teszi a abrátod, örülj neki!
2016. máj. 19. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!