Az egyik barátom gyakran játssza, hogy transzvesztita vagy meleg. Sokszor ír nekem "meleg dolgokat". Én heteroszexuális vagyok, de nem tudom, hogy nála ez csak poén vagy valóban komolyan gondolja. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Én mondtam neki, hogy elfogadnám akkor is. De tagadja, pedig már-már egyértelmű számomra, hogy a saját neméhez vonzódik. Mit kellene csinálnom?2010. máj. 30. 23:15
1/6 anonim válasza:
talán fejtsd ki konkrétabban, hogy miben nyilvánul meg
2/6 anonim válasza:
az én ismerőseim is hülyülnek ilyesmivel, de természetesen heterok.
kérdezd meg tőle.
kajak homok vagy?
-nem
Oké
VAGY
kajak homok vagy?
-igen
ANYÁÁÁÁÁÁÁD
3/6 anonim válasza:
ha nyilvánosan csinálja, baráti társaságban, hogy röhögjetek, akkor nyilván csak a poén kedvéért.
de ha négszemközt, vagyis e-mailben ilyeneket ír, akkor tuti, hogy meleg.
mondd meg neki, hogy zavar.
vagy ha nem zavar, akkor jöjjetek össze.
4/6 anonim válasza:
sztem pakold be neki tövig hátulrol, és kérdezd meg h élvezte- e, ha igen akkor tuti meleg
5/6 anonim válasza:
mutass neki playboyt. ha nem érdekli, akkor búza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!