Miért olyan ápoltak és jólöltözöttek a meleg fiúk?
Mert van ízlésük és egyéniségük :)
Egyébként nem tudom, én is csak nagy csillogó szemekkel nézem őket, hogy a legtöbben szinte mindenhez értenek. Bármibe fognak tökéletes lesz! Tündérek :DDDD
Gondolom az is közrejátszik, hogy sokakat inkább a divat és a szépségápolás érdekel mint pl. az autók, a szerelés, a horgászat és hasonlók. Bár ez nem mindenkire igaz.
Mert nőies a lelkük.
Miért nem figyelnek oda öltözködésükre a leszbikus nők? Mert leszarják a témát, pont mint egy átlag férfi.
Nem szeretnék vitatkozni veled 2. válaszoló :)
De nem minden meleg férfinek nőies a lelke.
És nekem van sok leszbikus barátnőm, akik úgy öltözködnek, hogy wow. Divatosak, szépek. Persze vannak akik valóban csak magukra kapnak valami rongyot mint az átlag férfi.
06.43: leszbikus vagyok és feltűnően nőiesen, elegánsan, bár extrémen öltözött. Törekszem az egyediségre, de nem áll tőlem távol, hogy kipakoljak ezt-azt, és mellesleg mindig kibontva hordott, csípőig érő, ápolt hajam van. Fontos számomra a külső, és a barátnőm is így van vele. És van egy meleg srác haverunk, aki meg nem sokat ad az öltözködésre.
Na ezt add össze! :D:D:D
Szakadjatok már el a sztereotípiáktól! A leszbikus nők közt sem mindenki "férfias", és a meleg srácok közt se mindenki az a tipikus "cukigyerek," akiket a filmekben lehet látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!