Miért rajong sok meleg a divatért?
az első kettő hozzászólással nem értek teljesen egyet,van ilyen is valóban de ez szerintem nem magyarázat rá,
de lehet rosszul fogalmaztam,nem csak magukra a ruhákra gondoltam,hanem az egész divatvilágra,életstílusra
Őszintén szólva szerintem azért, mert az, h melegek, akár tudat alatt is, valami féle kisebbségi érzést kelt bennük, amit gondolom sokan azzal próbálnak kompenzálni, hogy nagyon divatosan, elegánsan, exkluzívan öltözködnek, próbálnak részesei lenni az úgymond elit világnak...
A családom egyik barátjának a fia "olyan", és ennek kapcsán jutott ez vmikor eszembe, mert majdnem, h görcsösen próbál minél előkelőbb lenni, olyan dolgokkal foglalkozni....sikerült is neki bekerülnie ebbe a világba mondjuk....sztem inkább ez lehet az oka, mert vannak férfiak is sokan, akik divatosan, igényesen öltözködnek, és mégsem pederek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!