Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj, hogy ráparázok az orgazmusra?
Most mondtad, hogy magadnak okozod, akkor ne akard már ráfogni a párodra.. Ez a te orgazmusod, neki ettől nem lesz rosszabb, te maradsz ki a jóból.. ne azért feszengj és rontsd el, hogy ő majd talán szóváteszi..
Mi lenne ha szimplán csak próbálnád élvezni?
Csak oltanak, ne parazz! ;)
Lehet, hogy velem van a baj, de engem nem zavarna, ha nincs mindig orgazmusod, szerintem ot se. Ha az esetek feleben van, akkor elkonyvelte maganak, hogy ki tud elegiteni. Ne kattogj ezen! Sok csajnak sosincs, es nem egytol hallottam mar, hogy a csajoknak nem kell minden alkalommal. Altalaban legyen, de nem kell mindig. Ha nem mesz el a farkatol, nyaljon ki, aztan majd holnap...;)
Egy kis ellentmondás azért van az írásodban, hogy lehet sokszor hüvelyi orgazmusod ha egy aktus alatt egyszer van vagy egyszer sem? :D A problémád ott kezdődik, hogy túlságosan vágysz az orgazmusra és aggódsz mit gondol a párad arról hogy van-e orgazmusod. Nekem se sikerül az orgazmus ha nagyon ráparázok, ilyenkor el kell lazulni és ne gondolkodj rajta, csak csináljátok. :)
Ha leülsz vele és megbeszéled, hogy te ennyire vagy képes akkor elfogja fogadni hidd el.
Bárkivel előfordulhat hogy valamiért nem jön össze neki. Mivel máskor igen, ezért se azon nem paráznék, hogy neked miért nincs, se azon, hogy esetleg ezért elhagyna.
Az "érzéketlenséged" csak hűvelyi, vagy csiklóval se tudsz elélvezni olyankor?
Te rontod el a parázással. Egyébként normális férfi, akinek van némi érzelmi és szexuális intelligenciája, és nem tapasztalatlan, nyeretlen zöldfülű, az tisztában van vele, hogy a nőknek nem megy mindig az orgazmus.
Te és a párod kifejezetten irigylésre méltó helyzetben vagytok, sokan lennének a helyetekben, hogy ennyire menjen nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!