Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívják azt az embert, akinek hosszú távon napi 3-4 orgazmusra van szüksége?
Figyelt kérdés
Ez nooormális? Megőrülök tőle! Mit lehet tenni ellene? :S Régen is szerettem a szexet, de nem ennyire.. Most már nagyjából másra se tudok koncentrálni, a pasim kezdi nem bírni...
28/L
2016. jan. 5. 18:17
2/11 mantis religiosa válasza:
Fehérmájú. Csak szeretkezés jó, vagy bármilyen orgazmus megteszi? Nálunk egy szeretkezés alkalmával kedvesemnek 2-3 meg van általában, az még tartható tempó.
3/11 anonim válasza:
1-es, a nimfó az akinek kielégíthetetlen vágya vagy, a 3-4 nem az csak nem kevés :D
4/11 anonim válasza:
Nem tudom :D nekem a 3-4 napi szinten muszáj jelleggel rengetegnek tűnik :D
5/11 A kérdező kommentje:
Utána olvastam, a nimfo az, aki nem tud elélvezni.
Lényegében mindegy. Pasival van 2-3 vagy vele 2, aztán én még megoldok 1-2-t.
A lényeg, hogy amint valalmilyen szexel kapcsolatos dologgal találkozom, egyből eszembe jut nedvesedek és végem...
2016. jan. 5. 18:29
7/11 anonim válasza:
A nimfo az aki elélvez de mégis kielégitetlen marad vagyis olyan mintha nem is lett volna semmi
8/11 anonim válasza:
Nekem többre van szükségem... És nekem ehhez most nincs pasim... Képzelheted mennyire bírom
9/11 A kérdező kommentje:
Én kielégülök. :) 10 percre :)) Utolsó, és még van vakolat a falon? :)
2016. jan. 5. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!