Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már együtt olyan lánnyal, aki képes spriccelő orgazmusra? Milyen élmény volt?
Sziasztok!
Arra vagyok kíváncsi, hogy a férfiak mennyire élvezik, ha a partnerük egy aktus során többször is el tud élvezni?
Ha voltál már ilyen lánnyal, hogy élted meg? Vágysz erre azóta is? Vagy inkább "száraz" barátnőre/partnerre vágysz?
Szerinted tényleg létezik olyan elvetemült nő, aki odapisil? Sosem gondoltam volna :D
Az én esetemben a "spriccelés" elég erős kifejezés lenne, inkább csak szépen kifolyik.
Első válaszoló, miért tartod gusztustalannak?
Én kis naiv, eddig abban a tévhitben voltam, hogy a férfiak megvesznek érte, de akkor valaki inkább undorítónak tartja.
Először is aki olyan idióta tudatlan, hogy azt hiszi hogy oda pisil annak gratulálok, a váladék nem is a húgycsőből jön ekkor ! Idióta ! Már bocsánat...
NEm olyan adottság amit irigyelni kell, egyrészt sok férfi buta és nem tudja mi ez, másrészt eddig még olyan férfival nem találkoztam, aki szivesen előkészült minden este ehhez, ezen értem azt, elvárjá ka fiuk ha tud ilyet a lány, de az hogy letegyenek egy takarót, hogy ne minden legyen oylan és az felszivja, utána eltegyék és hetente kilegyen mosva , na ebbe ők nem hajlandóak közre működni.
22 L /spircelős..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!