Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltál már együtt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már együtt olyan lánnyal, aki képes spriccelő orgazmusra? Milyen élmény volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra vagyok kíváncsi, hogy a férfiak mennyire élvezik, ha a partnerük egy aktus során többször is el tud élvezni?

Ha voltál már ilyen lánnyal, hogy élted meg? Vágysz erre azóta is? Vagy inkább "száraz" barátnőre/partnerre vágysz?

2016. ápr. 15. 08:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sorozatélvezőssel is voltam, ő szuper volt. Ilyenre vágyom. A spriccelősre pedig undorral gondolok vissza!
2016. ápr. 15. 08:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Sorozatélvezőssel most is van dolgom. A spriccelős még várat magára. Biztos élvezném azt is.
2016. ápr. 15. 08:39
 3/11 anonim ***** válasza:
sajnos még spriccelőssel nem volt dolgom, de mindenképp szeretném kipróbálni (nagyon izgatónak tartom)! Olyan lánnyal már voltam aki egymás után többször elment, (mikor nyaltam 9 szer) imádtam! :) 23/F
2016. ápr. 15. 08:39
 4/11 anonim ***** válasza:
14%
de felcsesz aki azt mondja ő tud erre közben csak oda hugyozik... gusztustalan
2016. ápr. 15. 08:41
 5/11 A kérdező kommentje:

Szerinted tényleg létezik olyan elvetemült nő, aki odapisil? Sosem gondoltam volna :D

Az én esetemben a "spriccelés" elég erős kifejezés lenne, inkább csak szépen kifolyik.

Első válaszoló, miért tartod gusztustalannak?

Én kis naiv, eddig abban a tévhitben voltam, hogy a férfiak megvesznek érte, de akkor valaki inkább undorítónak tartja.

2016. ápr. 15. 09:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Voltam azóta is ilyen lányt keresek
2016. ápr. 15. 09:11
 7/11 anonim ***** válasza:
A feleségemnek kétszer volt és nem nem pisi és nem mindig jön össze még akkor sem ha egyébként mindig elélvez
2016. ápr. 15. 09:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Először is aki olyan idióta tudatlan, hogy azt hiszi hogy oda pisil annak gratulálok, a váladék nem is a húgycsőből jön ekkor ! Idióta ! Már bocsánat...

NEm olyan adottság amit irigyelni kell, egyrészt sok férfi buta és nem tudja mi ez, másrészt eddig még olyan férfival nem találkoztam, aki szivesen előkészült minden este ehhez, ezen értem azt, elvárjá ka fiuk ha tud ilyet a lány, de az hogy letegyenek egy takarót, hogy ne minden legyen oylan és az felszivja, utána eltegyék és hetente kilegyen mosva , na ebbe ők nem hajlandóak közre működni.

22 L /spircelős..

2016. ápr. 15. 09:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Imádom, volt is pár nő, akiket megtanítottam rá ... direkt ez miatt tanultam yoni masszázst és G-pont masszázst :-D
2016. ápr. 15. 09:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Volt szerencsém mar spriccelos lányokhoz, különleges élmény es elég ritka. De a kérdés annyiból értelmetlen h a sorozatelvezes nem feltétlen jár együtt spriccelessel
2016. ápr. 15. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!