Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szűz srácok milyenek elsőre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szűz srácok milyenek elsőre az ágyban? Észre lehet venni?

Figyelt kérdés
Akivel most ismerkedek, minden bizonnyal még az, de nem merek rákérdezni, olyan ciki lenne. Szerintetek rá fogok jönni, ha az?
2016. máj. 16. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
miért érdekel hogy szűz e vagy sem?
2016. máj. 16. 19:10
 2/11 anonim ***** válasza:
valószínüleg kiderül
2016. máj. 16. 19:11
 3/11 A kérdező kommentje:

És miből lehet észrevenni?

Mert kíváncsi lennék, hány barátnője volt előttem, de szerintem nem volt.

2016. máj. 16. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
2 percen belül elsül:)L/21
2016. máj. 16. 19:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Izgul. Nem tudja mit kellene csinálni szóval vezetned kell. Hamar elsül. Kérdezget hogy milyen volt meg hasonlók. 22f
2016. máj. 16. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

valószinüleg a jobbik eset, mikor elfogadja hogy segitsesz neki...

a roszabbik mikor megprobálja elhitetni hogy ö született lepedőakrobata... na ilyen után lesz másnap lila a köldököd :D

2016. máj. 16. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Exem nem sült el gyorsan, de kérdezgetett hogy fáj-e. De nem volt semmi extra. Miért nem lehet erre rákérdezni könyörgöm? Ha az nem cink hogy a legintimebb részeiteket egymásnak megmutatjátok stb. akkor egy ilyen egyszerű kérdés miért ciki?
2016. máj. 16. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is az vagyok még. Kérdezd meg tőle nyugodtan, csak ne úgy, hogy "Ugye nem vagy szűz!", "Ugye nem velem kavarsz először". Normálisan kérdezd meg, csak ha igen a válasz, akkor ne nézz úgy rá mint valami leprásra, meg éreztesd vele, hogy ez olyan kérdés volt, minthogy hány tesód van, és nem nézed le emiatt. 22/F
2016. máj. 16. 19:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze csak akkor így reagálj ha így gondolod :DD utolsó voltam
2016. máj. 16. 19:46
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem, én nem tartom cikinek. :)

Köszi a válaszokat! :)

2016. máj. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!