Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-onéves srácok! Hogy reagálnátok, ha a barátnőtök kijelentené a szexuális aktus előtt, hogy még nem volt senkivel, tehát szűz? 18/L
Figyelt kérdés
és a lány 18 már2015. szept. 1. 22:22
1/12 anonim válasza:
mit reagálnék? őszintén?
dobnám a csajt. ennyi.
úristen ilyen buta kérdést. -.-"
amúgy semmit. mert egyszer mindenki elveszíti.
2/12 anonim válasza:
egyszerre meglepődnék és örülnék :D szerintem sokan mások is és érdemes elmondani mert olyankor óvatosabbak vagyunk ;)
3/12 anonim válasza:
Én örülnék neki, mert bízik bennem annyira, hogy ezt elmondja, és érdemesnek tart arra, hogy velem veszítse el. :)
22/F
4/12 anonim válasza:
Rohadtul nem örülnék neki. Nem azért mert szűz, hanem mert az utolsó pillanatban adta tudtomra. Szerintem ott helyben kiábrándulnék, hogy na tessék, ennyire bízott bennem. Az ilyesmire jó rákészülni...
24/F
5/12 anonim válasza:
Annak örülnék hogy szűz, annak nem hogy az utolsó pillanatban szól...
6/12 anonim válasza:
Bar nem szex elott mondta de enorultem neki.
8/12 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis kiderülne, szóval én örülnék neki, ha inkább így előtte szólna.
10/12 anonim válasza:
Jól ellennénk, nem lenne semmi gond, együtt megoldanánk a helyzetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!