Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az elsô aktus? 18/L Csak kíváncsiságból, még szűz vagyok.
Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 20:20
1/10 anonim válasza:
Véres, jajgatással, izzadtsággal és megfeszülő izmokkal teli.
4/10 anonim válasza:
Az első mindenkinek más. De talán a milyen a szexre ez a mondat ad jó választ amit egy szűz csaj mondott az első nyalás után: "Fúú ez sokkal jobb mint a könyvekben." Magyarra fordítva, bármit írunk sose lehet tökéletesen körbeírni a dolgokat ezt érezni kell :) 25/F
5/10 anonim válasza:
Jó.
(Részletekért privát üzenet.)
6/10 anonim válasza:
Te leszel a véradó, én meg a férfi "nővér". Na? :P
7/10 anonim válasza:
Minek ezt megkérdezni??? Ha leírjuk sem tudod még csak el sem képzelni!! Dugjál és megtudod!
8/10 anonim válasza:
Nekem fájt de nem volt elviselhetetlen :) 18/l
10/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen a partnered?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!