Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy az átlag farokméret 12-13 cm? És 20 cm csak a férfiak 3%-nak van?
"Nőként mondom,hogy az átlag kb 16 cm lehet.Tapasztalataim alapján."
Ti vonalzóval csináljátok az elôjátékot, vagy tolómérô van beépítve a m.ffodba?
De tényleg: honnan tudod, hogy hány centi az adott farok?
Bemondásra?
23
Attól, mert a párodnak 20 centi, még nem az az átlag :D Ő átlagon felüli, és valószínűleg élvezet helyett jó sok fájdalmat okozott a kis 10 cm-es puncikádnak. Vagy lehet, hogy kur,,,..v@ jó vizuális élményt nyújt és nálatok a szex annyiból áll, hogy ő veri te meg masztizol a látványra :))
Senki nem írta, h a páromnak átlag a mérete..:D Hol olvasol te ilyet.? :D
De látod.! Újra igazam van, mert egy gyerekes gondolkodásod van..! H a fenébe jön ide, az h nekem fajdalmat okoz-e az aktus(tudom,Te ilyen szavakat nem ismersz),megint túlmagyarázod, volt egy kérdésed,én pedig válaszoltam rá..De nézzük akkor utoljára.: SZERINTEM(!!!) a 12-13cm az nem átlagos,hanem kicsi. :D Remélem már érted a válaszomat,és a lényeget ki is veszed belelőle..
Ja, és ha ennyire,de ennyire kiváncsi vagy..
Hidd el, nem abbol áll a szex h verem a f...at.;) Sajnálatodra.:D Tökéletes a szexuális életünk,köszönöm. :*
Fú gyerekek :)
Szóval...
Kinek ez jön be, kinek az...
Igen, sok csaj szereti a nagy méretet...
És tényleg kicsi a rudid...
De nem ez a lényeg
Hanem, hogy tudod e hogy mihez kezdj vele...
Ha egy nő szerint kicsi a cerkád, az a saját szubjektív véleménye...
Ezen nem kell megsértődni...
Ez van...
Keress olyat, akinek elég vagy.
És máris itt az ürügy, hogy váltogasd a csajokat;)
És van még két előnye a kis méretnek:
-a csajok könnyebben kapják be tövig
-hamarabb rá tudod venni a popsiszexre ;D
Na, de viccet félretéve.
Nekem 14 cm (direkt lemértem, hogy ne dobálózzak légből kapott számokkal)
És azt tapasztaltam, hogy amennyiben tudsz igazi férfi lenni az ágyban, akkor azért a nők nagy részét boldoggá tudod tenni...
Ha ügyes vagy akkor nem is kicsit... :)
Azon meg ne akadj ki ha valaki azt mondja hogy kicsi a cerkád...
Hisz gondolom neked is van elvárásod a nőkkel szemben...
Akkor nekik miért ne lehetne?
33 éves családapa vagyok...
(pedig még a kukim is kicsi) :D
Ugyanitt várok minden törődésre vágyó,
Vagy épp béna pasival megáldott lyányok jelentkezését
Kötetlen diszkrét kapcsolatteremtés céljából... ;DDD
Most újra elolvastam a kérdést
És Kiderült, higy nem is kicsi a péniszem, mint ahogy hittem...
Hanem a statisztika szerint, "átlagon felüli"... :))))
A családapa :)
Nem kicsi a kukid, csak elbutított a társadalom, hiszen elhitette veled azt ami nem igaz. Teljesen oké, átlagos méretű farkad van, ezzel szemben komplexusaid lettek a médiából ránk zúdított maszlag miatt. Szard le, hogy mit erőltet rád a bulvár. Olvass tudományos oldalakat, folyóiratokat és biztos nem fogsz ilyen badarságokkal ezekben találkozni, mint az, hogy a 14 cm kicsi.
13 cm a farkam és a barátnőm még életébe nem tudta tövig bevenni a szájában, és mindig fájt az anál, ezért ritkán csináltuk. Mindig azt hangoztatta, hogy túl nagy a farkam. Hát persze, hogy az, hiszen neki 10 cm körül van a vaginája, úgy mint minden más nőnek is, hogy ne lenne ahhoz képest nagy a farkam?
Rakj oda egy méterest a hasadhoz a farkad tövétől, és húzz egy vonalat a 20 cm-nél és képzeld el, hogy akkora a farkad. Szerinted az reális, hogy az átlag farok köldökön felül ér? Ekkora badarságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!