Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rázzam le a fiúkat?
Figyelt kérdés
Főleg Facebookon nyomulnak nagyon. Nem tudom, hogy küldjem el őket udvariasan úgy, hogy ne bántsam meg őket. Zavarnak, de mindig megsértem őket és ez rosszul esik. Van akit le sem tudok rázni és folyton írogat. Előre is köszönöm a válaszokat. 18/l2016. máj. 15. 19:50
11/15 anonim válasza:
Hát ahogy Bëlgáék is mondják, tudd meg a szándékukat. Ne az 1. sziánál küldd el őket a fenébe... Szituációtól függően akár konkrétan is meg lehet kérdezni, hogy mit szeretnének. De nagyokat ne hazudj, nem mindenki érti a virágnyelvet. Ha csak azt mondod hogy most nem érsz rá, akkor sokan később is meg fogják próbálni, ráadásul, ha azt mondod, hogy tanulsz, de 10 perc múlva már egészen máshol látnak, az számodra is kínos, meg a fiúnak bántó.
"8-as".
12/15 anonim válasza:
Fura h férjed van és ilyen ismerőseid vannak...
Nem értem h ismerkedsz meg velük h rád veretik meg ilyenek... Szerintem inkább némítsd le őket. Nem kell tiltani ;)
13/15 anonim válasza:
rakd ki hogy kapcsolatban,nem kell hogy kivel,szerintem ez hatásos,és tudsz rá hivatkozni hogy van párod!! ha meg tetszik akkor meg azt mondod megromlott a kapcsitok,ez működni fog.
15/15 anonim válasza:
lehet nem kellenne ribis profilképet kitenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!