Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rázzam le a fiúkat?
Figyelt kérdés
Főleg Facebookon nyomulnak nagyon. Nem tudom, hogy küldjem el őket udvariasan úgy, hogy ne bántsam meg őket. Zavarnak, de mindig megsértem őket és ez rosszul esik. Van akit le sem tudok rázni és folyton írogat. Előre is köszönöm a válaszokat. 18/l2016. máj. 15. 19:50
1/15 anonim válasza:
Az ilyeneket le lehet tíltani, ha nagyon nem értenek a szép szóból :)
2/15 CptTomato válasza:
Kúlturáltan tiltsd le őket... az életben meg minnél rövidebb úton old meg :D
4/15 anonim válasza:
Gondolom elég kihívó képeid lehetnek fent,ha olyan sokan írogatnak...szóval ha ez az oka,szedd le az ilyen képeket:D Amúgy meg én szimplán nem írok vissza,ha valaki nem érdekel.Vagy csak ritkán válaszolok és előbb-utóbb veszik a lapot.
5/15 anonim válasza:
"Szia, épp apát keresek a gyerekemnek, lenne kedved hozzá?"
6/15 A kérdező kommentje:
Egyeltalán nincsenek kihívó képeim. Egyetlen van, amin csak a fejem van és visszafogottan mosolygok.
2016. máj. 15. 19:59
7/15 A kérdező kommentje:
Áhh.. :( kár volt kérdezni. Mindegy... Tényleg hülyén jött ki.
2016. máj. 15. 20:01
8/15 anonim válasza:
És egyik sem jön be? Ha konkrétan, félreérthetetlenül nyomul és nem jön be, akkor megmondod neki, hogy "ne haragudj, de nem szeretnék most nálad barátságnál többet" - ha az ismerőseid közül valaki. Ha tök idegen, akkor meg: "ne haragudj, de nem szeretnék most/itt ismerkedni".
Figyelj arra is, nehogy félreértsd. Valaki nem nyomul, csak barátkozik.
9/15 A kérdező kommentje:
Ez a lényeg. Nem akarok az a lány lenni, aki mindenkire azt hiszi, hogy nyomul. Vagyis az vagyok, de nem akarok.
2016. máj. 15. 20:09
10/15 A kérdező kommentje:
Ne írjatok privátot! Nem válaszolok senkinek. 8-as köszi
2016. máj. 15. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!