Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arpika25 kérdése:
Miert van az hogy ti nok utaljatok a talpra esett fiukat es - inkabb buktok a papucs emberekre?
Figyelt kérdés
Zavarja a paromat hogy mibol elek, miert utazom kulfoldre napokig es honnan van penzem? Mire a valaszom az volt hogy majd egy nap ami el sem jon soha - akkor talan el mondom mivel foglalkozom. Erre meg be ragott esszet mentunk. Szerintetek lanyok ez normalis.2016. ápr. 16. 13:29
1/15 anonim válasza:
Szerintem ő normális, te nem vagy az.
Telljesen érthető, hogy nem akar egy olyan emberrel lenni, aki kétes ügyletekből szerzi a pénzét. Szerintem az kell neki legkevésbé, hogy egyszercsak a TEK kopogtasson az ajtaján és kapjon pár év börtönt a te f_szságaid miatt.
2/15 anonim válasza:
Azért vagy talpraesett mert nem mered elmondani a nődnek hogy mi a munkád? Illegális?
3/15 anonim válasza:
Na mivan? Védd már meg magad te talpraesett nemzetközi gengszter :)
4/15 anonim válasza:
Én se akarnék olyannal együtt lenni, aki még arra se méltat, hogy megmondja miből él. Én is mesélek a munkámról, elvárom a férfitól is. 25/N
5/15 anonim válasza:
Nem utáljuk mi a talpraesett férfiakat, csak nem akarunk belekeveredni semmilyen büntető eljárásba. Fiatal lány voltam, amikor megjártam a rendőrséget egy ilyen alak miatt, és csak a zsaruk jóindulatán múlott, hogy tanúként, és nem bűntársként. Na, ilyet soha többet.
6/15 anonim válasza:
Nő evoluciós okokból is , olyan párt keres aki életképes. Az hogy nem mondod el mivel foglalkozol , nem túl előnyös, hiszen a biztosat keressük és nem egy idiótát aki mondjuk autókat hoz át stb. Akár jelenthetne is téged az egyik leányzó, hogy szerinte nem tiszta üzlettel foglalkozol.
7/15 anonim válasza:
Nem azért mondom, de például a TEK-esek sem hangoztatják, hogy mi a munkájuk.Nem beszélhetnek róla.
Kérdező, ha legális a munkád, és maximálisan megbízol benne, (vagy a jövőben másban) akkor mondd el!
Én is beparáznék ha nem tudnék semmit a párom munkájáról.
Amúgy a kémek sem beszélhetnek a munkakörükről.
8/15 anonim válasza:
7#
És egy TEK-es, vagy egy kém majd pont ide jön hisztizni...
9/15 anonim válasza:
Akinek olyan munkája van, hogy legális de nem mondhatja el, annak ki van találva a fedősztori. Én sem mondhatok el sok dolgot de nincs is ezzel gond, nagyjából tudják mit csinálok és ennyi mindig elég is volt.
10/15 A kérdező kommentje:
a legjobb ha azt mondom en vagyok James Bond testvere es a melom az szuper titkos es errol ennyit?
2016. ápr. 16. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!