Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti megszoktátok bámulni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti megszoktátok bámulni a fiúkat az uszodában a víz alatt?

Figyelt kérdés
Mi srácok megszoktuk a lányokat. Érdekelne, hogy ez fordítva is igaz-e :d ja és még az érdekelne, hogy úgy általánosságba (úgy hogy van rajta ruha) megszoktátok bámulni a péniszeket, és elképzelitek mekkora? :D
2016. ápr. 12. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Víz alatt nem sokat látok, szóval csak vízfelett inkább.:D de ott persze, szívesen.
2016. ápr. 12. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:

én meg szoktam nézni, nem csak strandon, nagyon tetszik, amikor dudorodik a nadrág, izgató :P

L

2016. ápr. 12. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
kár hogy nyíregyen uszodába nem járnak ilyen csajok :D
2016. ápr. 12. 22:31
 4/8 Sunshinedoll ***** válasza:
54%
Nem, mert lefolyik a szemfestékem a víz alatt.
2016. ápr. 12. 22:57
 5/8 Krisztike 95 ***** válasza:
Igen szoktam nézni ..
2016. ápr. 12. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Én inkább nudira járok, ott többet lehet látni.
2016. ápr. 13. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam csak a kiscsajok (14-15-16) szokták ezt csinálni a strandon...éshát...kïb.@szøtt irritáló.

Mikor pl úszómedencébe szeretnék úszni mindig körém jön búvár vagy úszószemüvegbe és alám merül,és végig ottvan a nyomomba amerre megyek.

De ez a viselkedés szerintem gyerekes bárki csinálja.

Ha annyira tetszik akkor ne csak nézd ember!!

18F

2016. ápr. 13. 19:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Az első vízalatti élményem az Adrián volt, a nudi strandon a tengerben vízalatt úsztam meztelenül és jött velem szemben egy lány szintén víz alatt meztelenül... Elképesztő élmény volt, életemben először... (akkoriban itthon az újságokban még női mell sem jelenhetett meg...)

Ha valaki fiatal idén nyáron készül először az Adriára, szívesen beszélgetnék vele! :)

2016. máj. 30. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!