Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti megszoktátok bámulni a fiúkat az uszodában a víz alatt?
én meg szoktam nézni, nem csak strandon, nagyon tetszik, amikor dudorodik a nadrág, izgató :P
L
Nálam csak a kiscsajok (14-15-16) szokták ezt csinálni a strandon...éshát...kïb.@szøtt irritáló.
Mikor pl úszómedencébe szeretnék úszni mindig körém jön búvár vagy úszószemüvegbe és alám merül,és végig ottvan a nyomomba amerre megyek.
De ez a viselkedés szerintem gyerekes bárki csinálja.
Ha annyira tetszik akkor ne csak nézd ember!!
18F
Az első vízalatti élményem az Adrián volt, a nudi strandon a tengerben vízalatt úsztam meztelenül és jött velem szemben egy lány szintén víz alatt meztelenül... Elképesztő élmény volt, életemben először... (akkoriban itthon az újságokban még női mell sem jelenhetett meg...)
Ha valaki fiatal idén nyáron készül először az Adriára, szívesen beszélgetnék vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!