Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak mennyire beszélik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mennyire beszélik ki a szexuális élményeiket?

Figyelt kérdés
Elmondják a barátaiknak? Lehetséges, hogy túlozzanak? Ha valaki férfiként pletykál, akkor valószínűsíthető, hogy nem gondolja komolyan a kapcsolatot?
2016. máj. 11. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen!!! De megnyugtatlak: csak a jó dolgokat 99%ban. Nalunk meg rosszat talan nem is hallottam, pedig azert van mozgas rendesen. En csak jot szoktam mondani, meg szerintem mindenki javarészt, hogy egy kis irigykedés legyen a dologban:)
2016. máj. 16. 23:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik haverom se beszél ilyenről. Az mesélt egyszer akinek nem volt komolya az a kapcsolata de aki komoly kapcsolatban van az nem tárgyalja ki.
2016. máj. 16. 23:05
 13/14 anonim ***** válasza:
A válasz adók fiúk, nem férfiak. Tizen éves kopasz kukik. Az én korosztályom, sem anno, sem most nem beszéli ki a partnerét. Megvolt ok, jó /nem jó, azt ennyi. Nem kell dicsekednünk ahhoz, hogy nagy fiúk legyünk és szerintem szánalmas is. Nen beszélve arról, hogy tróger dolog a képeket is megmutogatni. 33/f
2016. máj. 17. 10:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mr #13. Na akkor egy kopasz kukos kisfiukent megprobalom elmagyarazni neked a dolgot, bar nehez lesz ugy latom. Egy ilyen kerdes szerinted mennyi idos noben fogalmazodik meg? Hogy a szavaiddal eljek: kopasz kukis kisfiuk korabeli kopasz puncis lanyoknak, tehat nem a te korosztalyodnak. Az elso komment, amit egy 20(!!!) eves lany irt ala, az ugy hangzik hogy ot is erdekelne. Tehat a kopasz farkuak korosztalya. Nem a tied. Tiszteletre melto a dolog, hogy te ilyenekrol nem beszelsz , es hogy szoros a farkad de ha nem a te korosztalyod akkor nem tudom miert kell a masikat kioktatni h te vagy az udvarias meg stb. 20on evesen nalatok is temanak kellett lennie, hogyha a nemi identitasuk a haverjaidnak rendben volt. Lehet h 30felett nem meselsz, mert mar nincs mit de huszoneveseknel ez meg attol lehet tema
2016. máj. 17. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!