Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik megbeszélik a szexuális élményeiket?
Van egy pasi, akivel laza kapcsolatban vagyunk, nem járunk, de eljárunk ide-oda, szexelünk.
Fúúú, na ,az nagyon erős oldalunk:)
És múltkor a pasi barátjával "kellett" beszélgetnem...
A barát egy jelentéktelen srác, sosem érdekelne, de azt vettem észre,h ő csillogó szemmel néz rám, zavarban van... Szinte láttam,h az megy a fejében,h mi miket csinálunk a barátjával...
Szerintetek is minden részletet tud?:)
Fura...kínos...
Részleteket nem. Megvolt a csaj, max. hogy jól szopott-e, de nem megyünk bele az apró részletekbe.
26F
Egyetértek az előttem szólóval, de valamilyen szinten kitérünk a részletekre is sőt elég sokszor, de amióta 1ik részeg haverom elpofázta a dolgot én semmit sem mondok, lehet valóban így volna korrekt is csak tudom hogy a lányok is elszokták mondani a nyalást mindent amikor jönnek a barátnői levehető,
szóval ez kölcsönös és ne mond hogy te még nem mondtál iet barátnőidnek sosem.....
Hát, általában annyit beszélünk meg,h rossz volt, jó volt, vagy "atyavilágjézusmáriabasszuskulcs" de jó volt:)
ja, vagy,ha vmi extra történik... Hogy képzeld, itt és itt történt meg..
Szóval szerintetek képben volt a haver a "képességeimről"?
te voltál ott de amúgy is zavarna ha tudná?:)
mer perspec engem rohadtul nem szokott zavarni, még az is lehet hogy a barátnőjét is bevállalom ha mód adódik rá 19/F
:)
Végülis nem zavar:)
Sőt, jól tenné, ha közölné a barátjával,h szerencsés,h egy ilyen csajt megkaphat ;)
na látod :)
amúgy ha akarsz 1 jót szórakozni akkor próbáld ki azt, hogy ott a pasid és a barátja is te rámosolyogsz a barátjára megsimogatod a kezét felkelsz és elmész, hidd el nem fog többet beszámolni és kicsit lohol is majd utánad, a kedvedben akar járni ;)
19/F
Hát, igazából nem a pasim, de tuti kiakasztanám vele:)
Így is látom ,h ideges lesz, ha vmi más pasi neve kerül szóba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!