Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi készteti arra azon gyönyörű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi készteti arra azon gyönyörű, fiatal lányokat, hogy már 18-19 évesen prostinak álljanak és hirdessék magukat a Rosszlányok.hu weboldalon?

Figyelt kérdés

Nem érzik magukhoz méltatlannak ezt a fajta foglalkozást? Lemondtak az őszinte szerelemről? Sérült a lelkük? Vagy nem akarnak tanulni és apróért dolgozni és a könnyű pénz reményében teszik? Mert ez egyszerűbb mint 90 ezer forintért robotolni?

A szépségükkel nem tudnak maguknak egy jóvágású, gazdag párt találni?

És mi lesz velük harminc fölött? Nem fognak megtörni? Nem kár értük, ennyi fiatal, ígéretes életért?

2016. máj. 10. 20:37
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Itthon csak a tökéletes luxusprostiknak állandó vendégkörrel éri meg ez a szakma. Külföldön azért az említett fiatal szép arcú lányoknak is kellően jövedelmező,ha megfelelően védett helyen dolgozik.
2016. máj. 11. 00:33
 42/43 anonim ***** válasza:

Az a baj, h a szépség önmagában nem elég, és ráadásul múlandó is. Szóval, ha a lány csak a szépségét tudja beleadni egy kapcsolatba az elég macerás, és hosszú távon nem működő képes.

Azzal azért vitatkoznék, h könnyű pénzkereseti lehetőség, ha belegondolok, h napi, de legyen csak heti szinten mennyi "beteges" vágyat kell kielégíteniük. Vagy épp milyen embernek. Mert pl azért nem lehet kellemes egy 200 kilós kigyúrt kancigány, vagy egy szakadt csöves (aki esetleg összekoldult annyi pénzt) szexuális igényeit kielégíteni. És nem mondhatja azt, h veled nem..

Szerintem közel sem keresnek annyi pénzt, amennyit az előttem szólók felvázoltak, ugyanis vannak kiadásaik is. Szerintem bőven jó az is, ha tisztán el tudnak rakni havi szinten 2-3 százezret.És ezért a pénzért miket kell megtenniük.

A pénz meg nem minden, szerintem nem éri meg nagyon nem. Ezeknek a nőknek a legnagyobb része sérült szerintem. Legalábbis semmi tartásuk, és önbecsülés nincs, ha ezt bevállalná. Nem egy olyan nőt ismerek, akinek igen szar a helyzete. Magára maradt két gyerekkel, a havi megélhetése os bizonytalan lábakon áll, de akkor sem mennének el k#rvának. Inkább dolgoznak még hétvégi munkában meg másodállásban. És a szememben ez tiszteletet, és becsületet ébreszt. Mert így is lehet, és ez szerintem sokkal tisztességesebb mindenkivel szemben.

Amúgy 30, de még 40 fölött is bőven akadnak k#rvák. Mert aki egyszer már belekerült a körbe, az nehezen tud belőle kiszállás különböző okok miatt. Tisztelet a kivételnek!

2016. máj. 11. 09:42
 43/43 anonim ***** válasza:

"És ne feledd: amit megbélyegzel, az téged fog megbélyegezni, és amit elítélsz, egy napon azzá válhatsz."

Sosem èrtettem azokat, akik megelègszenek azzal ami van ès nem törekszenek a jobb èletre/jövőre.... Pont az ilyeneknek nincs semmi joga másokat bírálni, akik mertek lèpni , teljesen mindegy milyen munkával, a vègèn csak az számít, h aki lèpett a jólètèrt az majd a saját házában a medencèje mellett boldogan ès kènyelmesen ül majd a kertjèben idős korára , míg akik szídták majd a nyugdíjból próbálják fizetni az albèrletet ès utolso èveikig próbálnak görizni a túlèlèsèrt..... Hidd azt, h "szemèt" vagyok, èn sztem csak realista .

2016. máj. 11. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!