Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi készteti arra azon gyönyörű, fiatal lányokat, hogy már 18-19 évesen prostinak álljanak és hirdessék magukat a Rosszlányok.hu weboldalon?
Nem érzik magukhoz méltatlannak ezt a fajta foglalkozást? Lemondtak az őszinte szerelemről? Sérült a lelkük? Vagy nem akarnak tanulni és apróért dolgozni és a könnyű pénz reményében teszik? Mert ez egyszerűbb mint 90 ezer forintért robotolni?
A szépségükkel nem tudnak maguknak egy jóvágású, gazdag párt találni?
És mi lesz velük harminc fölött? Nem fognak megtörni? Nem kár értük, ennyi fiatal, ígéretes életért?
Sokan pont így akarnak pénzes kuncsaft cafkája lenni.
Az ilyeneknek agyára ment a Pretty Woman c. film
Csak hát...az ilyenek korán nyugdíjba mennek, és valljuk be intim betétük lesz, nempedig takarék...
Én is nagyon kevés gyönyörű lányt láttam ott.
Értem, hogy a pénz, de a nők általában szerelem, érzelmek nélkül nem nagyon tudnak lefeküdni valakivel. Én sem értem, hogyan képes kibírni egy olyan dolgot, ami a szerelem kiteljesedése lenne egy kapcsolatban. Ez kb. olyan, mintha azért fizetnének, hogy egyél. Ha már jóllaktál, akkor is megeszel valamit, mert fizetnek érte - elég nehéz lenne kibírni.
Lehet olyan oldala is, hogy egy lány nem bír magával, állandóan szexelne, vagy nimfomániás és hasonlók. Vagy éppen az izgatja, hogy mindig másnak adja oda magát. Fantázia szintjén sok lányt izgatnak az extrém dolgok, talán különleges fétisük lehet, amit a prostizásban jól ki tudnak élni.
Vagy nagyon nincs más választás, vagy tönkremennek az adósság miatt, vagy ezt csinálják, és ezt választják.
Jelenleg vendéglátásban dolgozik, és normálisan keres a körülményekhez képest. Mivel közös kasszán vagyunk, így gyakorlatilag azt a pénzt is én kezelem, de valóban én többet keresek.
Nem is értem hogy "mit tud dolgozni utána?" Senki nem tudja mi volt, max csak az aki meglátogatta. Arca ki volt takarva az oldalon, mint sokan másoknak.
28-as voltam.
ma 23:11
mekkora kamu vagy... :D
"Vannak akik képtelenek a múlttal foglalkozni, meg vannak azok akiknek nem számít a múlt. Én utóbbiakhoz tartozom. "
Egy agyi szinten lehetsz a prosti csajoddal.
30
"Nagyon lekezelően beszélsz a szexmunkás lányokról, milyen jogon nézed le őket?"
Én is lenézem őket, az emberiség szemete. Semmihez sem ért, abból él, hogy szetteszi a lábát bárkinek aki fizet. Miért kéne tisztelni?
Emellett felmerül a gyanú, hogy az sok dolog amivel a nők etetni akarják a férfiakat csak nagy kamu.
pl a nő csak szerelemből, neki kell az érzelem, a biztonság. Ha valakit megerőszakolnak az egy életre tönkre van téve-még az is jobb ha megölik.
Szóval ez az egész nőket misztifikáló hablatyot nehéz hinni amikor ugyanolyan nők naponta akár 20x, bárkivel, idegennel szinte bármit és semmilyen törést nem okoz neki csak egytől fél hogy nem keres eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!