Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi készteti arra azon gyönyörű, fiatal lányokat, hogy már 18-19 évesen prostinak álljanak és hirdessék magukat a Rosszlányok.hu weboldalon?
Nem érzik magukhoz méltatlannak ezt a fajta foglalkozást? Lemondtak az őszinte szerelemről? Sérült a lelkük? Vagy nem akarnak tanulni és apróért dolgozni és a könnyű pénz reményében teszik? Mert ez egyszerűbb mint 90 ezer forintért robotolni?
A szépségükkel nem tudnak maguknak egy jóvágású, gazdag párt találni?
És mi lesz velük harminc fölött? Nem fognak megtörni? Nem kár értük, ennyi fiatal, ígéretes életért?
Három vagy négy nap alatt keresnek annyit, mint sok magyar ember egy hónapban... Ez azért durva.
De vajon boldogok is? Vagy a pénz mindenért kárpótolja őket.
Vajon van önbecsülésük?
És vajon megvetik a hozzájuk forduló pasikat? Meg úgy általában a szerényebb adottságokkal megáldott pasikat?
ELég hülyén számoltok, hogy 30 évesen akkor ő nyugdíjba volnul.
500-600 ezret keres meg egy lakáson dolgozó prosti, ha napi 3-5 palit elvállalnak. És akkor semmi kiadásuk nincs? A lakás, amiben dolgoznak, jattolni a stricinek stb.. Rengeteget drogoznak, hogy bírják.
Ez kb. egy diplomás jónak mondható keresete.
Csak 30 éves korukra lelki-testi nyomorékok lesznek.
A pénz készteti őket erre.Mi más?
Én is "jó csaj" vagyok és bevallom,az én fejemben is megfordult már,hogy szexszel keresek pénzt.Viszont én nem a rosszlányok.hu-n hirdetném magam,mert az a legalja,hanem kimennék mondjuk Svájcban.Egyszer beszélgettem egy csajjal,aki azt mondta,hogy az én alakommal+szép arcommal milliókat kereshetnék ott(ő konkrétan ott prosti,szóval tudja,mit beszél).De nem tenném meg,mert nincs gusztusom lepukkant pasikkal szexelni,akiket egyébként bottal sem piszkálnék.
20N
egy óra általában 15-20 ezer között.
ha egy nap 3 vendég havi 20 nappal számolva (hogy hétvége maradjon hétvége), akkor 900.000-1.200.000
Ez csak abban az esetben ha a hétvégéket szabadon hagyják, és 1 órás vendégeket fogadnak csak.
Ha fél órát nézünk az általában egy 10-es, szintén napi 3 vendéggel csak hétköznapi munkarenddel:
600.000 forint.
Vagyis az attól függ, hogy ki mennyi időre "bérli be magát" (akár valaki több órát is vehet, simán el lehet képzelni), másrészt attól is függ, hogy a kedves szolgáltató, a hétvégéket szabadon-e hagyja, harmadrészt fontos az is, hogy talál-e minden napra 3 kuncsaftot, vagy ha nem, akkor betolja-e egy másik napra az elmaradást, vagy éppen hogy csak napi 3 kuncsaftal számol, és nem 5-el pl. mert olyan is van.
Vagyis az alsóhatár az olyan 500 ezer környékén, de simán össze lehet szedni napi 3 kuncsaftal az 1 millát is, de ha komolyabban ráfordítja az időt és szerencsés is, akkor akár a 2-3 millát is.
Mért ha 18 évesen rácsimpaszkodnának egy pénzes palira akkor többre tartanád őket? Úgyanaz a műfaj.
De ők önállóak akarnak lenni, nem függeni senkitől.
Mi lenne velük 30 fölött? Férjhezmennek akkor. Simán.
De nem védeni akarom őket, értéktelen élősködők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!