Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi készteti arra azon gyönyörű, fiatal lányokat, hogy már 18-19 évesen prostinak álljanak és hirdessék magukat a Rosszlányok.hu weboldalon?
Nem érzik magukhoz méltatlannak ezt a fajta foglalkozást? Lemondtak az őszinte szerelemről? Sérült a lelkük? Vagy nem akarnak tanulni és apróért dolgozni és a könnyű pénz reményében teszik? Mert ez egyszerűbb mint 90 ezer forintért robotolni?
A szépségükkel nem tudnak maguknak egy jóvágású, gazdag párt találni?
És mi lesz velük harminc fölött? Nem fognak megtörni? Nem kár értük, ennyi fiatal, ígéretes életért?
Én azon az oldalon egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor láttam gyönyörű lányt.
De kinek mi.
Energiaminimum elve, amúgy is jól működik ez a természetben.
30 fölött majd megvarratják a nagy DD-s ciciket, és eladhatóak MILF-nek. Csak szépséggel nem könnyű gazdag párt találni, jó kommunikációs kézség is kell hozzá.
Kár-e értük? Kérdezzük meg a szüleiket.
26/F
30 fölött simán "nyugdíjba" vonulhatnak.
Annyi pénzt tudnak ezzel keresni, hogy középkorúként lazán élhetik az életüket.
Vegyünk egy nagyon szerény megoldást. Ha a k'rvának naponta 3 kuncsaftja van az durván 30 ezer forint. 1 hónapban az majdnem 1 millió, 1 évben több mint 10. És mondjuk 10 éven keresztül csinálja.... hát igen. :D
Ez nagyon durva számolás, 1 "munkanap" alatt sokkal több kuncsaft is megfordulhat.
ma 20:48
Megérkezett a matek zseni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!