Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik vékonyak de nem lógó nagy mellük van?
Figyelt kérdés
Irtó izgi2016. máj. 10. 20:07
21/49 anonim válasza:
17-es, ez érdekes párosítás, de szerintem nagyon szép lehetsz :)
22/49 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, 162 centi, 52 kg és D kosárméret, ami talán nem olyan nagy, de rajtam nagynak néz ki, mivel picike vagyok. És én is utálom, mert a pasiknak majd kiesik a szeme, a lányok meg irigyek :D
24/49 anonim válasza:
Alkatomhoz kepest nagy a mellem, igaz C kosaras "csak"! Az en cickoim nem allnak feszesen mint egy szilikon, ebbol adodoan a D kosarasoke es a tobbieke se. Nokent mondom, olyan nokent aki utalja a melleit, hogy a nagy mell ha nem is log bimboval lefele, de meg van ereszkedve...
26/49 anonim válasza:
24-essel értek eggyet. Én 80E méret vagyok. Nem veri a köldökömet,de van egy természetes lógása.
27/49 anonim válasza:
Minden vékony lánynak kis melle van...
28/49 anonim válasza:
Utolsó nincs igazad. 175cm vagyok 55kg-mal és 80C mellel. Ha valaki kérdezné nincs pasim;)
14/L
29/49 anonim válasza:
Sok válasz van, de én is úgy gondolom, hogy a vékonyság többféleképpen értelmezhető. Karcsú is lehet vékony, de egyben nőiesen telt. De vannak a tényleg vékony, soványhoz közelítő lányok, mint én. Természetesen ehhez az alkathoz elképzelhetetlen a nagy mell.
Méreteim: 180 cm, 58 kg, 75/A mell.
30/49 anonim válasza:
Igen, az utolsónak igaza van, a vékonyságnak is több fajtája van, a nőiesebb (nagy mell, vékony derék, szélesebb csípő és fenék), a másik viszont a nagyon vékony, kissé fiúsabb testalkat, náluk nem igazán jellemző a nagy mell. Én az első csoportba tartozom egyébként, de a második típus is lehet nagyon vonzó szerintem. Ízlés kérdése, kinek mi tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!