Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik vékonyak de nem lógó nagy mellük van?
Figyelt kérdés
Irtó izgi2016. máj. 10. 20:07
11/49 anonim válasza:
Van :)
Bár relatív, hogy kinek hol kezdődik a vékony és a nagy...
20L
12/49 anonim válasza:
Igen vannak. 165/60 80F Elég vékony elég nagy?
13/49 anonim válasza:
12-es, ez azért elég hihetetlen :D nőként se tudom elképzelni, hogy milyen lehet egy F-es méret.
14/49 A kérdező kommentje:
12. Válaszoló: jó nagyok!!!!! Bárcsak esténként.....
2016. máj. 15. 16:17
15/49 anonim válasza:
Azért a 165/60 80F sem annyira ritka. Azt nem mondom, hogy minden sarkon, de ismerek nőket közel hasonló méretekkel (szerencsémre).
16/49 anonim válasza:
"de nem lógó"
Na így már nehezebb, a nullához közeli. De igazán nagy méretek esetén ilyet "várni" szinte prosztóság.
17/49 anonim válasza:
Vékony vagyok, annyira, hogy a bordáim közt látszik a szívdobogásom, nagy a mellem, de sajnos lóg :-(((
18/49 anonim válasza:
17-es
Szerintem ezen ne izgulj. A szinte látható szívdobogás már furcsább.
19/49 anonim válasza:
Az zavar, hogy a férfiak megnézik a melledet (és akarnának is valamit)? Hidd el, hogy még mindig 100x jobb jobb, mintha hiába próbálkoznál 5 éven keresztül, de még egy randira se lennél elég jó senkinek se.
20/49 anonim válasza:
valójában én sem vagyok valami vastag
155cm
43kg
80/B mell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!