Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs normális pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs normális pasi?

Figyelt kérdés
Ràvettem magam nagy nehezen a netes ismerkedésre. Na mondom próbàljuk ki egyszer élünk. Nincs egyik pasiban sem semmi,ami megfogna. Mind olyan ronda. Miért?
2016. máj. 10. 14:50
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Mert mindenki az adoniszokra bukik, azok meg kihasználva ezt igen hamar szélhámossá válnak, pont ugyanúgy ahogy a bombanők. Azok közül se lehet találni normálisat, aki csinos, annak pénzes, jóképű, kigyúrt pasi kell.

Add lejjebb az igényeid, és próbáld meg a belső tulajdonságokat előbbre helyezni.

2016. máj. 10. 17:08
 22/38 anonim ***** válasza:
Az a baj, még mindig a szőke hercegre vársz ahogy mondtam. Fogd már fel ez az érzés, hogy megfogjon valami nem jó ötlet. De nálad nagy lehet a mérce, ha nincs pasid.
2016. máj. 10. 17:10
 23/38 anonim ***** válasza:

Attól még lehet normális ha téged nem fog meg benne semmi, az nem az ő hibája.

tudom..tudom... az a normális aki menő, gazdag, divatos, jóképű izmos. Ja de az se normális mert az könnyen elhagy mert nem csak neked, hanem más lánynak is az kell.

25f

2016. máj. 10. 17:28
 24/38 A kérdező kommentje:
Nekem nem az a lênyeg,hogy gazdag,sàrmos,jóképű legyen ezek nem érdekelnek engem. Amúgy is csak a szex miatt keresek valakit nem kapcsolatra. Mert kapcsolatra nem méltó egy férfi sem. Mondom csak legyen benne valami ami megfog ennyi a lênyeg. Most ez ,miért olyan nagy mérce? Meg ebbő ,hogy adjak lejjebb??
2016. máj. 10. 18:08
 25/38 anonim ***** válasza:

"Mind olyan ronda."

"Mert kapcsolatra nem méltó egy férfi sem."

"miért olyan nagy mérce?" Nem is tudom.

2016. máj. 10. 18:23
 26/38 anonim ***** válasza:

Márpedig ha ránézel a világra, mi, mocskos férfiak, nagyon is kapcsolatra méltók vagyunk, különben valahogy kihalt volna az emberiség, vagy mindenki mindenkivel pározna.

Az, hogy hozzád nem méltó valaki, megint csak a túl nagy elvárásaidra / a túl nagy egodra utal.

Ha "csak szexre kell", akkor tök mindegy, hogy néz ki, a lényeg, hogy ne ápolatlan legyen, elvégre neked csak az alsó tájéka fontos. Max a szája, de az is az ápoltsághoz kapcsolódik. Ellenben a te gondod: "Mind olyan ronda." Nem fog előugrani a tökéletes férfi az egyik weboldalon, tökély arccal és nagy mérettel, ne ringasd magad nagyon mélyen bele.

Nem tudom, észre veszed-e, de minden hozzászólásod azon állításod ellen szól, hogy nálad nem magas a mérce.

#fogalmamsincshányasvoltam

2016. máj. 10. 18:31
 27/38 anonim ***** válasza:
Egész jó feltételek. Szóval: merre vagy? Hány éves? Milyen alkat? Írj rám.
2016. máj. 10. 18:32
 28/38 anonim ***** válasza:
De rossz lehet neked, h még szexre sincs pasi. :( Megírtad már a holnapi leckédet kisfiam, ha nem lesz kijavítva az a múltkori egyes, kiköttetem a netet is, nem csak szobafogság lesz!
2016. máj. 10. 19:37
 29/38 anonim ***** válasza:

Mert lenézed őket és nőként felsőbbrendűbbnek tartod magad.

Mi az hogy "kapcsolatra nem méltó egy férfi sem"?

2016. máj. 10. 19:50
 30/38 anonim ***** válasza:
A te fajtád sem méltó a kapcsolatra.
2016. máj. 10. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!