Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap voltam egy csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AirBlade kérdése:

Tegnap voltam egy csajjal együtt, megszakításos közösüléssel. Időben kiszálltam az előváladékra is figyeltem. Volt kapcsolatomban is így tettem soha nem volt semmi gond. Ennek ellenére most parázom. Mit tegyek?!

Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 11:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, hogy egy gyerek egy életen át vagy egy tabletta ami káros...
2016. máj. 10. 13:24
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

#11:

Nem tudsz felelősséget vállalni a tetteidért?

2016. máj. 10. 13:31
 13/18 A kérdező kommentje:
Elég manapság ha az ember saját magáért tud felelősséget vállalni, főleg ebben a világban. Gyerek sínyli meg ha nem biztos alapokra születik. Az meg senkinek sem hiányzik. Beszéltem a csajjal, holnap veszünk 72 órás esemény utánit, aztán majd kiderül. De ehhez két ember kell, mi átbeszéltük, jelen állás szerint egyikünknek sem hiányzik egy gyerek s megbántuk, legközelebb gumival, csak is azzal.
2016. máj. 10. 13:54
 14/18 Pszt! ***** válasza:
0%

Én a helyedben elmennék egy alapos vizsgálatra is, mert nem csak gombája volt a hölgynek, de az összes létező nemi betegségre pozitív volt a tesztje. Úgy hallottam az ilyen betegségektől akár le is száradhat a kis büszkeséged.

De milyen szerencséd volt, hogy mielőtt megszűnne a férfiasságod, legalább egy gyermeket csináltál, akit gyűlölhetsz életed végéig.

De ha őt nem is, majd a gyerektartási díjat tuti fogod :)

2016. máj. 10. 14:10
 15/18 anonim ***** válasza:
39%
Remélem gyerek lesz belőle ,megérdemelnétek! Hogy ennyi esze legyen valakinek istenem!! Nemcsak tablettàval lehet védekezni tudod??! Húzz gumit a farkadra legközelebb!! Ezt a sok idiótàt màr bocs!
2016. máj. 10. 14:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Baromi nehéz azt a gumit felhúzni tudom élvezetesebb nélküle. De könyörgöm nem kell vadul szexelni sem. Azt persze érzed előre, hogy elmész akkor húzd ki. De az előváladékot nem fog kiszámítani. Az kifolyik magától. Ezért jó ha van gumi. Vagy menj el az elején. De ha biztosra akarsz menni menj neki gumival és kész.
2016. máj. 10. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:
az előváladékra hogyan figyelsz? minden kihúzás után megnyalod? vagy hogy ?
2016. máj. 14. 21:58
 18/18 anonim válasza:

Mennyi eszed van,mèg a kèrdèsen is nevettem.>>

Ezt taníthatnád akkor a többi 388388millió pasinak is.. Az előváladèk szabályozását.

Elbújnèk a helyetekbe,tèged kellett volna elvetetni nem azt az ártatlan èletet aki semmiről se tehet szerencsètlen,csak az ilyen agyatlan barmok mint te.. Nem kèpesek a saját maguk "koorigálására" .

Megtapsollak.~

Ha ilyen felelőtlen ès gondolkodásmódú gyerekem lenne.. 55x is meggondolnám,hogy felnevelem. Gyökèr.

2016. máj. 25. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!