Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap voltam egy csajjal együtt, megszakításos közösüléssel. Időben kiszálltam az előváladékra is figyeltem. Volt kapcsolatomban is így tettem soha nem volt semmi gond. Ennek ellenére most parázom. Mit tegyek?!
#11:
Nem tudsz felelősséget vállalni a tetteidért?
Én a helyedben elmennék egy alapos vizsgálatra is, mert nem csak gombája volt a hölgynek, de az összes létező nemi betegségre pozitív volt a tesztje. Úgy hallottam az ilyen betegségektől akár le is száradhat a kis büszkeséged.
De milyen szerencséd volt, hogy mielőtt megszűnne a férfiasságod, legalább egy gyermeket csináltál, akit gyűlölhetsz életed végéig.
De ha őt nem is, majd a gyerektartási díjat tuti fogod :)
Mennyi eszed van,mèg a kèrdèsen is nevettem.>>
Ezt taníthatnád akkor a többi 388388millió pasinak is.. Az előváladèk szabályozását.
Elbújnèk a helyetekbe,tèged kellett volna elvetetni nem azt az ártatlan èletet aki semmiről se tehet szerencsètlen,csak az ilyen agyatlan barmok mint te.. Nem kèpesek a saját maguk "koorigálására" .
Megtapsollak.~
Ha ilyen felelőtlen ès gondolkodásmódú gyerekem lenne.. 55x is meggondolnám,hogy felnevelem. Gyökèr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!