Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit csináljak? A többi lent.
Figyelt kérdés
2 hete történt a barátnőm születésnapi bulija olyan jól sikerült hogy a vége csoport szex lett belőle. Azért előtte fogyott egy kis alkohol is. Pár barátommal történt. Azóta voltunk már együtt de a buliról nem akar még beszélni. Bevallom nekem tetszett hogy a barátnőmet néztem ahogy mással van rajta is látszott hogy élvezte. A barátnőm 18 éves mi meg 25 és 30 közöttiek vagyunk.2016. máj. 10. 11:43
1/6 anonim válasza:
Legközelebb vigyél stábot és add el kovinak az anyagot
2/6 anonim válasza:
Ha neked tetszett ő meg élvezte, akkor mi a kérdés? Ismételjetek!
3/6 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit belegondolt, hogy most azért a haveri köröd ri...bnacnak tartja. Ami igaz is. Kissé kényelmetlen lehet neki, hogy mostanra már mindenki tudja a környezetében ezt, talán a családja is. S valószínűleg nem dicsérték meg.
De ha akkor tetszett neki, be..ba..szva, akkor biztosan jó ötlet volt ez egy 18 éves lánynak ne legyen semmi aggályod, s ráadásul neked is tetszett az egész.
4/6 anonim válasza:
Szerintem szervezi a következő összeröffenést csak nem akar szólni neked.
Van két lehetőség.
1. Meglepetés lesz.
2. Nem leszel meghívva.
5/6 Pszt! válasza:
Tetszett, hogy más farkalja azt, aki hozzád tartozik elvileg? Azt hiszem nem lepődtem még meg itt ennyire. Ezek szerint nem szereted, akkor minek vagytok együtt? Esküszöm egyre kevésbé értem az embereket.
6/6 A kérdező kommentje:
Én szeretem. A szex meg a szerelem két külön dolog.
2016. máj. 10. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!